Bennifer se vraća

Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Prohodali su prije 19 godina, u međuvremenu proživjeli dva braka i dva razvoda, imaju ukupno petero djece i pokoju propalu vezu - sve s drugim ljudima - no sada su intenzivirali druženja i time zagolicali maštu cijelog svijeta.

Bivši partneri Ben Affleck (48) i Jennifer Lopez (51) uživali su na zajedničkom romantičnom odmoru na luksuznom skijalištu u Montani. Zapazili su ih i snimili papparazzi - njihovi stari znanci. To je već drugi put u samo tjedan dana da se bivši zaručnici druže, Ben je prije toga u više navrata bio gost na njenom imanju u Los Anglesu. Unatoč nagađanjima Ben i Jen još uvijek tvrde da su 'samo prijatelji'.

Povezanost Lopez i Affleck seže daleko u prošlost, prije njenih zaruka s Alexom Rodriguezom i braka s Marcom Anthonyjem, kao i prije njegovog braka s Jennifer Garner - dvoje glumaca bili su tabloidni super par.

Nije ih se zvalo ni punim imenima, nego im se "tepalo" da su "Bennifer", zaljubili su se i prohodali na setu filma "Gigli" 2002. zaručili su se u studenom iste godine. Postali su najmoćniji par Hollywooda, unatoč prelošim kritikama njihova prvog filma, snimili su još jedan "Djevojka iz Jerseya", nastupili zajedno u njezinom spotu. Činilo se kao da im je cijeli svijet pod nogama - no, nije dugo potrajalo.

Jennifer je još uvijek bila u braku sa svojim drugim suprugom, plesačem Chrisom Juddom, kada su se ona i Ben upoznali na setu. Vezu su javno obznanili nakon što je Jen rastala od Judda. "Osjetila sam - Ok, ovo je to", opisala je tada medijima Jennifer kako je za nju izgledalo upoznavanje Bena.

image
Film 'Glili' bio je sudbonosan.
EVERETT/PROFIMEDIA

"Nismo htjeli imati javnu veu. Jednostavno smo prohodali u vrijeme stvaranja ere tabloida, i to je bio veliki pritisak", ispričala je mnogo godina kasnije Lopez.

Tabloidno ludilo

O borbi s nasrtljivim fotografima i naslovima u tabloidima, Jen je progovorila kroz svoje video spot "Jenny from the block", u kojem se pojavio i Affleck.

Čitajte i: Ben Affleck se sjetio veze s J.Lo: ‘Ljudi su bili toliko zli prema njoj, danas bi netko dobio otkaz‘

Lopez je u studenom 2002. javno potvrdila šuškanja u zarukama, u svom intervjuu s Diane Sawyer. Ponosno je pokazala ružičasti zaručnički prsten kazavši da je to "nešto najčarobnije što je vidjela".

image
Nisu se suzdržavali od javnih izraza nježnosti.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tom je prilikom i opisala prosidbu. "Bila je tradicionalna, ali također i vrlo spektakularna, kako bi naravno to Ben i napravio. Bilo je jako, jako lijepo", J.Lo nije ni pokušavala suzdržati sreću.

Naznake prvih problema

Svadbeno slavlje Lopez i Affleck trebali su prirediti u rujnu 2003., no vjenčanje su odgodili, razloge su detaljno objasnili u zajedničkoj izjavi. Razlog je bila pretjerana medijska pažnja koju je privuklo njihovo vjenčanje.

"Kad smo se uhvatili da ozbiljno razmatramo o tome da unajmimo tri različite 'lažne mlade' na tri različite lokacije, shvatili smo da je tu nešto pošlo po krivu", kazali su u zajedničkij izjavi. Službeno su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije - u siječnju 2004. O tome se oglasila glasnogovornica aatino dive.

Pogledajte video

"Jennifer Lopez je raskinula zaruke s Benom Affleckom. U ovo teško vrijeme, molimo vas da poštujete njenu privatnost", pisalo je u izjavi.

Svatko od ova dva astrološka lava krenuo je na svoju stranu, u druge zvjezdane ljubavne priče.

Brzo su krenuli dalje

Ben se i prije zaruka s J.Lo (kako je tvrdio) zaljubio u svoju buduću suprugu Jennifer Garner, s kojom je prohodao 2004., a vjenčao 2005. U intervjuima je kasnije otkrio kako su se iskrice pojavile već na setu filma "Daredevil" - kojeg su Affleck i Garner snimali u ljeto 2002.

image
Ben Affleck i Jennifer Lopez otkazali su svoje vjenčanje zakazano za jesen 2003.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I Lopez je brzo krenula dalje, iste godine kada je prekinula s Benom, udala se za zvijezdu latino glazbe Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance Maxa i Emme.

Kasnije, kako je život tekao, i Ben i Jen često su u intervjuima spominjali svoju vezu - što kao iskustvo s tabloidima, što kao osjećaje koje su imali.

Čitajte i: Najbolji bivši ikad? Ben Affleck otopio srca: ‘Tako sam sretan što imam ovu djecu s tobom‘

Lopez je prekid s Affleckom otvoreno nazvala svojim prvim slomljenim srcem, a najgori period u životu joj je upravo "Gigli era".

image
Ben Affleck i Jennifer Lopez u svom drugom zajedničkom filmu 'Djevojka iz Jerseya'.
EVERETT/PROFIMEDIA

Affleck je možda iznevjerio J.Lo početkom 2000. no posljednjih godina pokušava se iskupiti, ćesto u medijskim istupima hvali svoju bivšu zaručnicu. Javno joj dijeli komplimetne na izgled, prisjeća se ludila tabloida koje ih je okruživalo - za što ne krivi nikoga, nego kako je rekao - bili su premladi i prenaivni.

Bilo kako bilo, poznato je da se sve iz mode vraća, tako je sad ana redu moda ranih 2000., a Bennifer je neizostavni dio te priče.

Linker
17. travanj 2024 23:10