Što gledaju predsjednice?

Znate li kojim se serijama Kolinda Grabar-Kitarović opuštala tijekom mandata? Mogli biste se iznenaditi

Bivša predsjednica nakratko je ponovno ‘uskočila‘ u svoj mandat kako bi posjetila mjesto Dizmovo, za potrebe snimanja serije Dar Mar. O glumačkom iskustvu progovorila je za novi broj magazina Gloria.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (52) nakratko je vratila svoj mandat. I to zbog epizodne uloge u serijalu ‘Dar Mar’ u kojem je, budući da se radnja događa 2019., glumila sebe u posjetu mjestu Dizmovo. Imala je laganu tremu, koja je nestala čim je stala pred kamere i ekipu.

- Svi su bili vrlo ljubazni i susretljivi te iznimno profesionalni. Očekivala sam da će snimanje dulje trajati, no brzo smo to odradili. A kakvi su rezultati - vidjet ćete kad 30. prosinca pogledate epizodu. U osnovnoj školi često sam recitirala pred publikom i vodila konferansu, no nikad nisam bila članica neke glumačke skupine. Nije da to nisam željela, jednostavno nije bilo prilike - rekla nam je Kolinda Grabar-Kitarović i dodala kako posljednjih godina nije imala vremena kontinuirano pratiti neku seriju pa je najčešće gledala sitcome.

image
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stala je pred kamere u seriji ‘Dar Mar‘.
PRESS NOVA TV

Glumački uzori

- Sazrijevala sam zajedno s ‘Prijateljima’, kao i većina moje generacije, no danas jako volim seriju ‘Teorija velikog praska’. Volim sve što je pozitivno i zabavno i drago mi je da i ‘Dar Mar’ spada u tu kategoriju. Ove godine sam pogledala serijale ‘Damin gambit’, ‘La Casa de Papel’, ‘House of Cards’, ‘Unorthodox’, ‘Outlander’... - govori bivša predsjednica, koja je u serijalu Nove TV glumila i s Mijom Mikulec (10).

Kći dizajnerice interijera Mirjane Mikulec bila je presretna što je upoznala ženu koja joj je uzor, ali je politika zasad ne zanima. - Kad bih jednom ipak postala predsjednica, radila bih na tome da ljudi budu sretniji. Nagradila bih one koji se trude i sve razveseljavala raznim iznenađenjima - kaže Mia.

Linker
10. travanj 2024 10:51