Odlična vijest

Zvijezda serije ‘Lud, zbunjen, normalan‘ postaje otac: Sretnu vijest objavio bajkovitom fotografijom

Sa svojom suprugom, glumicom Marijom Omaljev dočekat će curicu u listopadu, a među čestitarima bili su i njihovi glumački kolege Tarik Filipović, Slavko Sobin i Nataša Janjić.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev postat će roditelji. Naime, prinova bi trebala doći u listopadu ove godine, a glumac je sretnu vijest objavio na Facebooku i Instagramu, gdje je podijelio romantičnu fotografiju.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je Grbić uz nekoliko emotikona srca, a na fotografiji kleči na plaži ispred trudne supruge dok iz njih sunce zalazi za horizont.

Čitajte i: Marija Omaljev i Miraj Grbić: Žudnja za prvim TV poljupcem

Marija je uz istu fotografiju na svom Instagram profilu napisala prvu poruku svojoj nerođenoj kćeri: "Vole te mama i tata". Budućim roditeljima su na društvneim mrežama, uz fanove, čestitali i njihovi kolege Tarik Filipović, Slavko Sobin i Nataša Janjić.

Par je u braku od 2008. godine - vjenčali su se nakon tri godine veze te su zajedno glumili u seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. Inače, 2013. su se preselili u Los Angeles u SAD-u, gdje Miraj gradi glumačku karijeru. Tamo je glumio u serijama American Horror Story i S.W.A.T., a pojavit će se i u devetom nastavku filma Fast & Furious, koji u kina stiže 25. lipnja.

Linker
19. travanj 2024 04:33