Senzacionalna

Amal Clooney više nije crnka: Nova frizura stoji joj kao ni jedna do sad

Ako i vi razmišljate o promjeni frizure ili želite osvježiti look novom bojom kose, morate vidjeti najnoviji izgled lijepe supruge jednog od najseksepilnijih glumaca na svijetu.

Zimski trendovi sugeriraju da se vratimo prirodnim tonovima, prije svega tamnijim nijansama u kosi, pa je poznata odvjetnica Amal Clooney odlučila slijediti trendove i u kosu vratiti malo topline jesenjim bojama.

Uz pomoć slavnog stilista i frizera Dimitrisa Giannetosa, porijeklom iz Grčke, koji se krije iza Instagram profila Dimitris Hair, lijepa supruga jednog od najpoželjnijih glumaca na svijetu, Gorgea Clooneya, nakon dugo godina vjernosti crnoj boji kose, odlučila se na promjenu.

Grčki stilist ovom se promjenom pohvalio na njegovom Instagram profilu pokazujući njezinu novu boju kose. Po svemu sudeći, a ponajviše po komentarima, Amal nije pogriješila što se "rastala" od tamnih tonova i odlučila za bogatiju i topliju smeđu boju.

Nova boja njezine kose dodatno je stavila fokus i na njezin besprijekoran ten, dok suptilni medeni tonovi daju dodatan sjaj njezinoj frizuri, pa odvjetnica izgleda svježe.

"Predivna Amal", napisao je Dimitris u opisu fotografije koju je objavio na njegovu Instagram profilu, na kojoj pozirarame uz rame s Amal, izazivajući pozitivne komentare obožavatelja i pratitelja.

Naravno, nije bilo malo onih koji su komentirali kako Clooneyjeva draga izgleda bolje nego ikad, a pitali su se i je li osim frizure "radila nešto" i s licem.

image

Amal Clooney sada ima smeđu kosu s nježnim pramenovima u nešto svjetlijoj nijansi

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, u "novom izdanju" Amal se pojavila sa suprugom na dodjeli prestižne nagrade koju dodjeljuje obitelj Kennedy, a osim što se brine za njezinu kosu, Dimitrisu je svoj look povjerila i pjevačica Camila Cabello.

Linker
19. travanj 2024 13:40