Mia Dimšić
 Maja Jurović
Od 7. do 8. lipnja

Na CMC Festivalu u Vodicama nastupat će najveća imena domaće i regionalne glazbene scene

Sve je spremno za poznati glazbeni festival koji će se održati od 7. do 8. lipnja, a posljednje zagrijavanje prije odlaska u Vodice održano je na 'warm-up' partyju koji nisu propustile niti zvijezde čiji nas nastupi očekuju na glazbenom spektaklu.

Ovogodišnje, 11. izdanje CMC festivala Vodice održat će se 7. i 8. lipnja, a nastupati će najveća imena hrvatske io regionalne scene. Ipak, prije nastupa na spektaklu i Vodicama, dio njih zagrijao se na partyju u Zagrebu, u prostorima Croatia Recordsa i CMC televizije. Mia Dimšić, Ivana Lovrić, Jasmin Stavros i brojni drugi najavili su da će u Vodicama ove godine prirediti nezaboravan ljetni party.

U petak, prvi dan festivala, će na festivalskoj pozornici nastupiti grupa Magazin, koja će predstaviti svoj novi singl "Lozinka za sreću", a nakon njih će publiku zabavljati Severina koja će predstaviti svoj novi album "Halo", ali zapjevati i neke stare hitove.

Druge večeri, u subotu 8. lipnja, na glavnu pozornicu dolazi više od 50 izvođača koji će nastupiti u sklopu revijalnog dijela programa. Među njima su Željko Bebek, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Mia Dimšić, Colonia, Opća Opasnost, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Ivana Kovač, Domenica, Alen Islamović & Enela, Dean Dvornik i mnogi drugi. Nakon revijalnog dijela na velikoj pozornici koncert će održati Alen Islamović.

novinska konverencija C;C festivala / prostorije CMC TV-a / Zagreb 29.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Dalibor Petko i Edina Plicanic
Maja Jurović
Dalibor Petko i Edina Pličanić

novinska konverencija C;C festivala / prostorije CMC TV-a / Zagreb 29.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Mia Dimsic
Maja Jurović
Mia Dimšić

novinska konverencija C;C festivala / prostorije CMC TV-a / Zagreb 29.05.2019. / foto: Maja Jurovic / grupa Begini
Maja Jurović
Grupa Begini

novinska konverencija C;C festivala / prostorije CMC TV-a / Zagreb 29.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Jasmin Stavros
Maja Jurović
Jasmin Stavros nada se da će se uskoro krenuti raditi, a koliko može pomaže svom bendu.

novinska konverencija C;C festivala / prostorije CMC TV-a / Zagreb 29.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Pero Galic i Klaudija Cular (direktorica propagande Croatia Records
Maja Jurović
Pero Galić i Klaudija Čular (direktorica propagande Croatia Records)

novinska konverencija C;C festivala / prostorije CMC TV-a / Zagreb 29.05.2019. / foto: Maja Jurovic / Ivana Lovric (pjevacica grupe Colonia)
Maja Jurović
Ivana Lovrić (Colonia)

Linker
25. travanj 2024 06:34