Sarah Dombre i Ino Zeljak
OTVOREN KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Sinoćnje otvorenje novog kina u Zagrebu nitko nije želio propustiti

Nakon što je objavljeno da Blitz-CineStar u Centru Kaptol otvara novo i jedinstveno kino, Kaptol Boutique Cinema, ne pamti se ovako veliki interes javnosti za neki događaj. Sinoćnje svečano otvorenje u jednom je trenutku blokiralo  promet u centru Zagreba.

Kaptol Boutique Cinema odgovor je na potrebe pravih filmofila i ljubitelja kina. Novo kino nalazi se u Centru Kaptol na drugom katu, a djelo je dizajnerskog dvojca Deana Franića i Saše Šekoranje, a u savršenu priču uklopila se i poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je dizajnirala uniforme osoblja u baru.

Sarah Dombre i Ino Zeljak

Da je riječ o apsolutno polivalentnom prostoru te da su u baru mogući koncerti i klupski programi, sinoć su dočarali DJ tijekom višesatne setliste te Marko Tolja u pratnji klavijaturiste Goljka Tomljanovića! Oliver Mlakar, voditelj svečanog otvorenja, u jednom je trenutku predstavio g. Krstulovića te g. Kiefta, članove Uprave Blitz-CineStara, koji su proglasili kino otvorenim te otkrili sve detalje ovog vizionarskog poslovnog poteza.

Sarah Dombre i Ino Zeljak
Viktor Drago

Kad je riječ o filmskom repertoaru, ovo će kino zadovoljiti različite ukuse jer se uz osnovni kinoprogram očekuje i velik broj filmskih festivala i revija. Od 23. veljače moći ćete pogledati pretpremijerno "Osnivač", "Captain Fantastic", "Ja, Daniel Blake" te izuzetne naslove poput Rossijevog modnog dokumentarnog filma "Prvi ponedjeljak u mjesecu", Mooreov "Gdje je sljedeća invazija?" te "T2 Trainspotting", "Moonlight", "Lav" ili novi igrani film za djecu i obitelj "Anka", a program će od 26. veljače do 5. ožujka u potpunosti zaokupiti 13. izdanje ZagrebDoxa.

Sarah Dombre i Ino Zeljak
Kristina Krepela

Kako izgleda boutique kino o kojem svi pričaju zadnjih nekoliko mjeseci nisu propustili vidjeti ni brojni uglednici iz društvenog i javnog života - Biserka Petrović, Aleksandra Dojčinović, Zlatko Mateša, Iva Balaban, Joško Lokas, Boris Vujčić, Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Đurđa Tedeschi i brojni drugi. A da bi otvorenje kina 'začinili' filmskim scenama, pobrinuo se Mario Petreković s glumačkom ekipom koja je u liftovima Centra Kaptol evocirala kultni film "The Grand Budapest Hotel“ te iznenađenje posjetitelje već iz garaže liftovima uvela u svijet filma!

Linker
24. travanj 2024 17:30