Poruka nade

Tko je ukrao Advent? Jacques pokazao okićeni dom i poručio: ‘Kako je to moguće? Pa nije to samo event‘

Domaći glazbenik veliki je ljubitelj božićnih blagdana, što je pokazao raskošnim uređenjem svog doma, ali i porukom nade o pravom značenju Adventa.

Naš pjevač Jacques Houdek poznat je po svojim iskrenim i živopisnim izjavama, a ovog se puta dotakao situacije koja nas je sve zatekla uoči nadolazećih blagdana. Iako su vladajući s odlukom o konačnom otkazivanju Adventa i ugostiteljskih aktivnosti čekali gotovo do samog kraja, očito je da ove godine nećemo provoditi vrijeme u prosincu kako smo naviknuli proteklih zima. Houdek o svemu tome ima nešto drugačije mišljenje.

"Čitam kako je 'otkazan' Advent... Kako je to uopće moguće? Pa nije to samo neki 'event' u centru grada. Advent je osjećaj koji nosimo u našim srcima, to je period pripreme za Božić, u krugu obitelji, dobre volje i u miru. Ne dopustite da vas itko uvjeri u suprotno", nadahnuto je poručio pjevač.

U svojoj optimističnoj objavi podijelio je i prizore iz njihova obiteljskog doma, točnije pokazao je koliko su si Houdeki truda dali na uređenje kuće u božićnom duhu. "Nema ništa loše u tome da si malo okitimo, ne? Moja mala obitelj 'Griswald' od jučer je spremna dočekati Božić, barem kad su ukrasi i lampice u pitanju... A vi, kako mi stojite s božićnim kičem?", nasmijao je Jacques pratitelje.

'Zdravlja i novog albuma'

Prije nego je podijelio što za njega zapravo znači Advent, Houdek je bio spreman i za paljenje svijeće na adventskom vijencu.

"Ovaj Božić želim da ljubav bude utjeha, i da podsjeti nas sve na ono najvažnije! Neka nas već ova, prva adventska nedjelja uvede u mir, a dragi Bog neka nam podari snagu kako bismo prebrodili sve izazove koji su pred nama i u Božić ušli jedni s drugima, zdravi", bila je Jacquesova adventska želja.

Iako se za Božić i blagdane glazbenik s obitelji priprema punom parom, nije zapostavio ni svoju karijeru, tako je otkrio kako je upravo u utorak pregledao zadnje sitnice i poslao album u tisak. "Uzbuđenje je... preveliko. Kao da je prvi! I nakon 20 godina karijere, jednako mi je stalo da sve bude top", zaključio je Jacques.

Linker
19. travanj 2024 10:47