raj za nepce

'It-mjesto' za fini zalogaj dobilo novo ruho i novi meni: Good Food u jesen ulazi spreman

Good Food jedno je od nedvojbeno najprepoznatljivijih i najpopularnijih imena na zagrebačkoj street food sceni. Svojevrsni pionir healthy food pokreta u Hrvatskoj, od 2009. svakodnevno uveseljava brojne gastro entuzijaste i ljubitelje zdravog načina života.

Pod motom "Tijelo je hram naše duše i treba svakodnevno voditi računa o njemu", lanac Good Food već više od 10 godina Zagrepčanima pruža mjesto na kojem u kratkom roku mogu dobiti zdrav i ukusan zalogaj, pun svježih i raznovrsnih namirnica te se pritom podružiti s prijateljima ili prelistati aktualnu štampu.

Press foto

'Dobre zdjele' pune zdravlja

Dolaskom nove sezone i hladnijih dana osvježen je i Good Food meni, koji dolazi s nekoliko zanimljivih noviteta, poput Good Bowls, zdravih zdjela čija je osnova riža ili kvinoja, s dodatkom piletine, ramsteka ili vege verzije s avokadom, uz mnogo svježeg povrća i orašastih plodova.

Press foto
Good Food doručak

Svaka Good Bowl dobila je ime po kultnim filmovima, pa tako možete naručiti Memoirs of a Geisha, La Dolca Vita, American Beauty ili Green Mile.

Press foto
American Beauty

Ljubitelje burgera oduševit će dva nova okusa: mEGGa (burger s domaćom junetinom, jajetom i cheddar sirom – prava proteinska bomba) i Avocado chic(k) (lagani burger s hrskavom piletinom, avokadom i slasnim curry mango umakom).

Press foto
Memoirs of a Geisha

Za one najgladnije, tu je Good Big burger, s duplim mesom od 240 grama, a vegani imaju svoj V is for Veggies burger, dobitnik nagrade najboljeg veganskog burgera u Hrvatskoj 2019. godine. Također, ukoliko je netko intolerantan na gluten, može naručiti burger po želji u gluten-free verziji.

Press foto
Burger s gluten free pecivom

Fantastične nove salate za vegane, ali i za one koji vole meksičke i orijentalne okuse

Good Food salate dobile su novo, jesensko pojačanje u obliku Fit&Fabulous – fantastične veganske salate, s osvježavajućim umakom od mente i veggie jogurta, u kombinaciji sa svježim povrćem i ručno rađenim okruglicama od falafela i kvinoje.

Press foto
Nova Good Food ponuda

Tortilje su jedan od najomiljenijih Goof Food proizvoda, a obogaćene su s meksičkom verzijom za ljubitelje snažnih i ljutih okusa pod nazivom Mexican te orijentalnom Chicken Teriyaki.

Press foto
Meksička tortilla

Novi sendviči kao stvoreni su pak za sve one u vječitoj žurbi, pripremaju se s prefinim hrskavim kruhom sa sjemenkama iz odlične zagrebačke pekarnice Korice, a mogu se isprobati u vege verziji ili klasičnoj.

Press foto
Good Food salate

Slatka točka na i

Za deserte je zadužena Good Food-ova sjajna slastičarka, koja po originalnim recepturama priprema popularne Choco Mousse i Cheesecake u teglicama, dok će bezglutenski brownie sada zamijeniti bezglutenski kolač od maka s malinama. Uz to, svaki desert u teglicama može se personalizirati i tako poslužiti kao iznenađenje za rođendan ili neku drugu prigodnu proslavu. U Good Food-u u Palmotićevoj svako jutro poslužuju i zdrav i hranjiv doručak, poput oatmeal-a s dodatkom banane i maslacem od kikirikija, avokado tosta s poširanim jajetom i ukusnog omleta, uz neizostavan dodatak svježe cijeđenih sokova, smoothie-ja i Cogito kave.

Preuređena poslovnica s udobnim foteljama

Još jedan Good Food novitet je njihova poslovnica u Teslinoj, koja je odnedavno preuređena. Zadržala je svoj prepoznatljiv, minimalistički izgled, a dodana je prekrasna kožna smeđa fotelja, koja poziva na ultimativni gastro užitak te novi šank, optočen chic crno-bijelim keramičkim pločicama. U interijer su se odlično uklopile interesantne viseće lampe u prljavo-bijeloj boji, kao i detalji od prirodnih detalja poput drvenih kutija sa svježim voćem i povrćem.

Press foto

Čitajte i:

Princ William i Kate Middleton na meti brutalnih kritika: 'Gdje su vam rukavice?!'

Hrana ide kroz želudac, ali i kroz objektiv: Pet trikova za fantastične fotografije kulinarskih delicija

Željka Klemenčić: 'Roditelji rade ogromne pogreške u prehrani svoje djece'

Linker
30. ožujak 2024 03:14