Press
Ostajemo doma

Nema straha za mame i tate, iako se dućan zatvara, možete i dalje kupovati

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće zbog nacionalne karantene odlučio je privremeno zatvoriti svoje fizičke trgovine u Hrvatskoj.

Koronavirus utječe na sve ljude, svaki grad, svaku naciju i svako poduzeće širom svijeta. Ne bira rasu, ne bira spol, ne bira dob. Briga o našim najmlađima, njihovim roditeljima, bakama i djedovima te našim zaposlenicima oduvijek je na vrhu naše liste prioriteta, a u ovim vremenima posebno.

Prateći trenutnu situaciju i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, tvrtka Baby Center, specijalizirana trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, unatoč dozvoli rada odlučio se na promišljen i odgovoran potez te poslovanje preusmjerio u virtualni svijet.

Press
Trgovina seli na internet kako bi svi ostali sigurni.

Djeca se i dalje rađaju

Tako su, privremeno zatvorene sve Baby Centar trgovine u Hrvatskoj, a fokus usmjeren na rad internet trgovine koja će za sve kupce ostati otvorena 24 sata kako bi se kupnja mogla obaviti iz sigurnosti vlastitog doma.

Službe i djelatnici u Internet trgovini ulažu maksimalne napore da sve narudžbe isporuče na vrijeme poštujući sve sigurnosne aspekte. Vrijeme ne može stati i neće, a djeca se i dalje rađaju i rastu, stoga su iz Babycentra pripremili posebne ponude kako bi kupnja na daljinu bila još ugodnija.

Linker
17. travanj 2024 05:40