HIT SERIJA

Redatelj hit serije ‘Igra lignje‘ otkrio o kakvom je još završetku razmišljao, ali i najavio: ‘Stiže nam druga sezona‘

Spoiler alert! Redatelj korejske serije potvrdio je kako će biti druge sezone, a za američke je medije govorio i o tome kako je serija zamalo završila skroz drugačije. I onako kako je većina obožavatelja priželjkivala...

Serija "Igra lignje" koja je srušila sve rekorde na streaming platformi Netflix i postala globalno popularna korejska serija, dobit će nastavak, odnosno drugu sezonu. Njezin kreator i redatelj Hwang Dong-hyuk za Entertainment Weekly govorio je i o završetku prve sezone, zbog koje su mnogi razočarani i otkrio kako se zapravo dvoumio na koji način će se sve rasplesti.

image

Glavni glumac u seriji 'Igra lignje'

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U posljednjim minutama serije, igrač broj 456, Seong Gi-huna, odnosno glumac Lee Jung-jae, odlučuje da ipak neće ući u avion kako bi nakon dugo vremena posjetio kćer u SAD-u. Umjesto toga, okreće se prema kameri i odlazi, najvjerojatnije, osvetiti pokojne prijatelje koje je izgubio u igri. Ona ga je stajala i mentalnog zdravlja, ali ga je zbog enormne svote novca spasila od egzistencijalne propasti.

"Stalno smo se pitali. Je li stvarno ispravno da Gi-hun ode k svojoj obitelji, tražiti vlastitu sreću? Je li to pravi način da zaista prenesemo poruku koju smo željeli prenijeti kroz cijelu seriju?", rekao je redatelj te dodao:

“Kroz seriju smo željeli odgovoriti na pitanje zašto je svijet došao do ovoga gdje je sada. Na to se nikako ne može odgovoriti u slučaju da je Gi-hun otišao u pravom smjeru. I zato smo u finalu išli s završetkom koji jest", objasnio je. Korejski je redatelj otprilike mjesec dana sve držao u neizvjesnosti i nije želio otkriti stiže li i druga sezona najpopularnije serije godine. Potvrda je napokon stigla i oduševila brojne obožavatelje!

image

Park Hae Soo, Hwang Dong-hyuk, Jung Hoyeon, Kim Ji-yeon i Lee Jung-jae u Los Angelesu

MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je glumica iz serije 'Squid game' o kojoj priča cijeli svijet? Ovo joj je prva uloga, a velika je faca u manekenskom svijetu

"Toliki je pritisak, tolika potražnja i toliko ljubavi kad je riječ o drugoj sezoni. Tako da se na neki način osjećam kao da i nemam izbora. Ali, reći ću da će zaista biti druga sezona. U glavi mi je...trenutno sam u procesu planiranja. Ali mislim da je prerano reći kada i kako će se to dogoditi", rekao je Hwang Dong-hyuk za AP Entertainment te dodao kako će glavni lik nešto veliko učiniti za svijet. Jedva čekamo to vidjeti!

Čitajte i: Svi pričaju o seriji 'Squid Game'! Nasilje, smrtonosne igre i očajni likovi formula su za 'binge watching'

Linker
25. travanj 2024 03:14