OPASNA I ZLA

SRPSKI ZASTUPNIK SKRIVA OPASNU KRIMINALKU ZA KOJOM JE RASPISANA TJERALICA! Bivša misica uhićena je u Hrvatsko, poslije je izručena BiH...

 Facebook/screenshot / Facebook/screenshot

Slobodanka Tošić (29), zvana Boba, bivša Miss fotogeničnosti BiH, sudionica Survivera i Playboyjeva zečica osuđena je u Sarajevu zbog pomaganja u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrala, skriva se pred pravosudnim organima kod zastupnika Žike Gojkovića, saznaje srpski Blic.

Blic tvrdi da bivša misica boravi u stanu Žike Gojkovića s kojim se često i posve neometano pojavljuje u javnosti.

Ona je u Sarajevu osuđena na dvije i po godine zatvora, no nikada nije završila iza rešetaka iz jednostavnog razloga: pobjegla je u Srbiju.

Zbog izbjegavanja odsluženja zatvorske kazne za lijepom kriminalkom izdana je međunarodna tjeralica, no to srpskog zastupnika nije zasmetalo.

Podsjećamo, bivša misica je iz Han Pijeska, a uhićena je u Hrvatskoj i 1. srpnja 2015. izručena u BiH zbog suđenja za optužbe da je sudjelovala u pokušaju ubojstva, te da je bila dio bande koja je ukrala oko 4,5 milijuna eura, o čemu je Jutarnji pisao.

U policijskoj akciji Lutka, 32 optuženih, među kojima je Slobodanka Tošić, tereti se za:

lipanj 2009.

Opljačkali 670 tisuća konvertibilnih maraka iz Pošte 2 te u bijegu zapalili kombi i nestali.

siječanj 2008.

U eksploziji ispred kafića Omerta na Palama poginuli su Vlatko Mačar i Milan Vlaškić, a Rade Magazin poslije je umro. Bombu s dva kilograma eksploziva napravio je Branimir Minić, a aktivirao ju je preko mobitela Vladan Parađina.

kolovoz 2007.

Nakon svjedočenja protiv Strahinje Rašete za pokušaj ubojstva Đorđa Ždrale, u Sarajevu je ubijen Boris Govedarica. Izrešetao ga je Mitić, a s njim je bio i Elez.

kolovoz 2008.

U kafiću Sport ubijen je Ždralin prijatelj Zoran Golub. Ubojstvo je naručio Bojan Cvijan, a ubili su ga Vladimir Pandurović i Marko Krajišnik.

2006.

Izvršena su dva pokušaja ubojstva na Đorđa Ždralu, a Slobodanka je optužena da ga je namamila u zasjedu. Elez i Minić su pucali iz automatskih pušaka koje je nabavio Dragan Jevtović. Pobjegli su u Srbiju.

lipanj 2006.

Opljačkali 2,2 milijuna eura iz transportnog vozila Privredne banke Sarajevo na putu iz Nedžarića prema aerodromu.

kolovoz 2005.

U Slobodankinu Han Pijesku opljačkali su transportno vozilo Pavlović International banke sa 1,8 milijuna KM.

studeni 2005.

Pljačkaši pucali na zaštitare Nove banke u Bijeljini koji su prevozili 2,2 milijuna eura. U unakrsnoj paljbi jedan je pljačkaš ranjen. Pobjegli su bez plijena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:36