NATJEČAJ

Globus i Nissan biraju poduzetnika godine

Počele su prijave za izbor najboljih malih i srednjih poduzetnika

Izbor za poduzetnika godine počinje ovog tjedna u tjedniku Globus, a za tu prestižnu titulu kandidiraju svi mali i srednji poduzetnici koji imaju do 50 zaposlenih i sjedište u Hrvatskoj. Oni koji žele dati nova krila svojoj karijeri, obrazac za prijavu mogu pronaći u najnovijem i u sljedećem broju Globusa. Od svih kandidata naš će stručni žiri odabrati 10 finalista koji će biti detaljno predstavljeni 7. srpnja u Globusu.

Promocija biznisa

Nakon predstavljanje finalista, čitatelji će putem kupona u Globusu između predstavljenih poduzetnika izabrati onog najboljeg u ovoj godini.

Osim promocije i javnog predstavljanja svog poslovanja i rezultata, poduzetnicima je ovo jedinstvena prilika da osvoje furgon koji je ponio titulu “dostavno vozilo godine”. Nissan NV200 1.5 dci 4DR STANDARD s paketom Fresh čeka pobjednika natječaja!

Stručni žiri

Rok za prijavu je 1. srpnja. U žiriju su glavni urednik Globusa Nino Đula, glavni urednik hrvatskog izdanja Forbesa Viktor Vresnik, voditelj kontrolinga Europapress holdinga Ivica Pavišić i brand manager Nissana Goran Vinovrški.

Konačni pobjednik na dar dobiva Nissan NV200, koji su europski automobilski novinari proglasili najboljim međunarodnim gospodarskim vozilom 2010. Iako ima dimenzije gradskog dostavnog vozila, kapacitet tovarnog prostora je više klase od čak 4,2 kubična metra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:36