GLOBUSOVA ALEJA OTPISANIH

Bio je glavni akter u sprečavanju propasti Agrokora, a onda nestao iz javnosti: Otkrivamo čime se danas bavi Ante Ramljak

Kao Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor 2017. prihvatio se spašavanja kompanije od propasti, rekavši da je to kao "spuštanje u nuklearni reaktor bez zaštitnog odijela"

Ante Ramljak

 Damir Krajac/Cropix/Cropix

Ante Ramljak, bivši Vladin povjerenik za Agrokor, koji je 2018. dao ostavku nakon otkrića da je za proces restrukturiranja nekadašnjeg moćnog carstva Ivice Todorića za izdašan honorar angažirana njegova bivša tvrtka Texo Management, već je četiri godine izvan fokusa javnosti.

"Bio sam anoniman prije angažmana u Agrokoru, nakon ostavke vratio sam se u anonimnost i želim da tako i ostane", reći će nam Ramljak u kratkom razgovoru kada smo ga pitali gdje je danas i čime se bavi.

Ramljak nije bio sretan što uopće o njemu pišemo. Nije nam htio ništa reći o svom životu nakon ostavke i svemu onome što se događalo pošto se prihvatio posla spašavanja Agrokora od propasti, odnosno, kako je on to nazvao, "spuštanja u nuklearni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:35