Zaručnika čuva u tajnosti

Zaruke nakon svega tri mjeseca ljubavi! Domaća influencerica otkriva: 'Zvuči ludo, ali znali smo'

Poznata blogerica Paula Sikirić iznenadila je brojne obožavatelje kada je objavila da je zaručena. Identitet svog odabranika čuva u tajnosti, no za Gloria.hr otkrila je kako su protekle zaruke na koje je pristala nakon kratke ljubavne veze.

Tri mjeseca lude i velike ljubavi bila su dovoljna da blogerica i influencerica Paula Sikirić pristane na romantičnu prosidbu svog dečka. Sve se dogodilo na Kamenitim vratima u Zagrebu, gdje je zaručnik 25-godišnje influencerice i diplomirane fizioterapeutkinje izvadio prsten i nemalo je iznenadio. Kamenita vrata su, priča Sikirić, iznimno važna za njihovu ljubavnu povijest.

Za Gloria.hr Paula je, naime, podijelila detalje svoje ljubavne priče, otkrila koliko se iznenadila prosidbom, kakvi su joj planovi za svadbu te što na sve kaže njezina voljena baka - o kojoj nerijetko piše i na društvenim mrežama.

I dalje mi je sve nerealno, prekrasno.

"Sretna sam od prvog dana kada sam ga ugledala, a sada sam još sretnija", priča Paula i otkriva kako je protekla prosidba koja se dogodila u ponedjeljak u Zagrebu. "Običaj nam je svake nedjelje otići na Kamenita vrata, pomoliti se i zahvaliti na svemu. Kako u nedjelju nismo stigli, otišli smo u ponedjeljak, ujedno datum kada me na Kamenitim vratima pitao da mu budem djevojka. Stajao je iza mene, a u trenutku kada sam se išla prekrižiti u sjeni sam vidjela da je kleknuo. Iako sam prvog trenutka kada sam ga ugledala znala da ću se udati za njega, svejedno sam bila neizmjerno iznenađena i plakala sam kao kišna godina", priča Sikirić.

"Iako zvuči ludo, mi smo samo tri mjeseca zajedno, ali od sekunde kada smo se ugledali, oboje smo znali da je to to. On je prekrasan muškarac, pun poštovanja, divnih manira, jako je pažljiv. Humorističan je i nježan, a opet muškarac i gospodin. Meni je s njim Valentinovo svaki dan, svaki dan su mi zaruke. Stvoreni smo jedno za drugo. Kao da smo u prošlom životu bilo jedno", priča o voljenom muškarcu Paula. Njegov identitet ne otkriva - dapače, kaže, možda zauvijek zaručnik ostane tajan, samo njen.

Nitko od moje obitelji nije odabrao moj posao.

"Nisu odabrali biti eksponirani niti se izlagati javnosti. Poštujem njihovu privatnost, ali i svoju intimu. Tko zna, možda zauvijek ostane enigma. Postoje neke stvari koje ne mogu sakriti, ali sve što želim zadržati za sebe, uspješno radim. Ne mogu spriječiti da nas se vidi na ulici ili negdje drugdje u javnosti, ali ne smatram se toliko javnom i popularnom da mi to stvara stres", objašnjava Sikirić odluku da identitet svog odabranika čuva za sebe koliko god je to moguće.

Otkriva, ipak, da se radi o Dalmatincu pa će svadba biti prava dalmatinska. Još uvijek, kaže, nije sigurna kada će i koliko veliko vjenčanje biti jer o toj ceremoniji nikada nije maštala. "Znate kako djevojčice kad su male sanjaju vjenčanje i vjenčanicu? Ja to nikada nisam sanjala. Bila sam uvjerena da ću cijeli život biti sama i graditi karijeru, a onda se sve okrene, no ne žalim se", priča kroz smijeh Sikirić.

Baba je najsretnija na svijetu!

O datumima još ne govori, no uvjerena je da ih epidemija koronavirusa neće spriječiti u organizaciji tog divnog, sretnog dana. "Ne žuri nam se nigdje. Pogotovo ne sada kada je taj kaos prisutan".

Njezina voljena baka, o kojoj često piše i na društvenim mrežama, oduševljena je što joj se Paula zaručila. "Nisam ju mogla 'skinuti' s telefona. Kaže da smo joj produljili život, a i ona ga neizmjerno voli! Baš smo svi jako sretni!".

O spremnosti na brak Paula ne razmišlja, iz primjera svoje najbolje prijateljice Petre jasno joj je da se ulaskom u brak ništa ne mijenja. "Kada je ljubav iskrena, kada se dogodi 'klik', nema puno razmišljanja o spremnosti. Znala sam da je to to kada sam ga ugledala", zaključuje Paula.

Čitajte i:

Kako je jedan događaj Paulu natjerao da zastane i preispita svoje stavove: 'Od svih ljudi, samo on je stao i pomogao mi'

Nakon velikog razočaranja, Paula ne skriva oduševljenje: '24 godine sam živjela u neznanju'

Traumatično iskustvo: Paula Sikirić otkrila što joj se događalo usred noći u vlastitom stanu

Paula Šik Sik: 'Želim uvalu i osamu, a ne smještaj od kojeg boli glava, ali i novčanik'

Linker
19. travanj 2024 01:53