SAŠA BURIĆ / CROPIX
Ekskluzivno za Gloriju

Lucija Zaninović o rođenju malene Marine: 'Nisam mogla odabrati ljepši trenutak za drugo dijete'

Unatoč drukčijem režimu života zbog korone, posljednji mjeseci za proslavljenu su tekvandoisticu bajkoviti: cijelu je trudnoću bila vrlo aktivna, a nježna djevojčica rođena potkraj srpnja, koja je dobila ime po njezinom ocu, mirno spava i nikad ne 'prigovara'.

Splićanka Lucija Zaninović Kuzmanić (33) ponovno je dokazala zašto je godinama bila jedna od najboljih hrvatskih sportašica: 20­-ak dana nakon što je rodila drugo dijete bivša tekvandoistica pršti od energije. Ugostila nas je u svom domu, u kojem živi sa suprugom Nalom Kuzmanićem, dvoipolgodišnjim sinčićem Ervinom i kćerkicom Marinom koja ima samo 20 dana.

­ - Marina je prava nježna djevojčica, toliko je dobra i mirna da i ne zna grintati. U noći se budi tri puta, no čim je nahranim, nastavi spavati, a tijekom dana je i “ne osjetim”. Ako ne spava, mirno leži u svojoj ležaljci u dnevnoj sobi ­- hvali Lucija svoju slatku kćerkicu, koja je i za njihova prvog zajedničkog fotografiranja blaženo spavala u njezinu naručju.

Poznata mama, koja je svoju djevojčicu na svijet donijela 24. srpnja, kaže da će porođaj pamtiti zbog koronakrize.

Lucija i njezin četiri godine mlađi suprug, suvlasnik kamenoloma na Braču, presretni su što su nakon sinčića dobili kćer, koju su priželjkivali još otkako su prvi put postali roditelji.

- Čim sam doznala da sam trudna, dogovorili smo se da ćemo dijete nazvati u spomen na mog oca. Ervinu je ime dao suprug, po njegovu pokojnom stricu - otkriva Lucija. Unatoč koronakrizi, mlada mama kaže da nije mogla odabrati ljepši trenutak za drugo dijete.

A kako je prošao porođaj, kad je otac napokon vidio svoju mezimicu, tko joj "uskoči" kad treba te kako je dolazak sestrice primio Ervin doznajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od četvrtka, 13. kolovoza 2020.!

U novom broju čitajte i:

EKSKLUZIVNO Barbara Kolar otkrila tajnu savršene figure

LUCIJA ZANINOVIĆ Upoznajte našu Marinu

BARBARA SUHODOLČAN Rođendanska proslava nakon Oluje

ANGELINA JOLIE I BRAD PITT Mir u doba pandemije

DONALD TRUMP Zadnji otkucaji TikToka

VELIKI MODNI EDITORIJAL Igre na modnom polju

KUHINJA: JELENA BOSANČIĆ S pozornice za štednjak

PUTOVANJE: ANTE KOTROMANOVIĆ Bivši ministar obrane na vrhu Matterhorn

FELJTON: ENA BEGOVIĆ Dvadeset godina od smrti glumačke dive

Linker
09. travanj 2024 04:48