Stjepan Hauser
 Danijel Bartolić / Hanza Media
ZAVODNIK U NISKOM STARTU

Hauser opet u glazbenom klinču s atraktivnom Talijankom. Prijateljstvo ili nešto više?

Slavni glazbenik Stjepan Hauser dobro je poznati domaći zavodnik koji se voli pojavljivati u društvu ljepotica, a nakon što je ljubovao s nizom slavnih dama, ovaj se violončelist priprema za početak svjetske turneje i promociju albuma 'Classic'.

Stjepan Hauser (33) član nekadašnje svjetske atrakcije ''2Cellos'' za vrijeme karantene kratio je vrijeme vježbanjem svog instrumenta, u rodnom gradu održao je koncert koji se prenosio online, snimao je spotove, ali se izgleda zaželio i suradnje s Benedettom Carretti s kojom je još uvijek razdvojen, zbog aktualne situacije s koronavirusom.

Udaljenost ih nije spriječila da obrađuju hitove i zajedno sviraju, pa su posljednje snimili pjesmu ''Hallelujah'', koja se nalazi i na albumu ''2Cellos'', a u originalu je izvodi Leonard Cohen.

Njihova suradnja prati se pod povećalom, jer su već snimali obrade popularnih pjesama, a posljednju pamtimo, hit Whitney Houston: ''I Will Always Love You''. Benedetta je pjevala stihove, a zavodnik Hauser je svirao violončelo.

Ljubavni život pod povećalom

Stjepanov ljubavni život uvijek budi interes obožavateljica i medija, ali vezu s atraktivnom Talijanskom nije nikada potvrdio. Još se prepričava njegova izjava koju je dao svojevremeno za In Magazin, a opisuje što on traži kada je ljubav u pitanju.

'Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali ne snalazim se baš dobro', rekao je tada za Novu TV.

Stjepan je upravo za Gloriu otvorio vrata svog doma u Istri, ali i progovorio o nekim intimnijim temama.

U svoju kuću koja je smještena tik uz more uselio se prošlo ljeto i to je bilo ostvarenje njegovog sna. Dugo je tražio savršenu lokaciju, a nakon što je pronašao zemljište s već izrađenim projektom kuće od oko 450 četvornih metara, sve je bilo gotovo u godinu dana.

Matea Smolčić Senčar
Stjepan u svojoj oazi mira.

Još uvijek traži savršenu

Osim što je želio minimalistički interijer, Stjepanu je bilo važno da ima i bazen, pješčano odbojkaško i nogometno igralište te prostoriju za stolni nogomet i stolni tenis, a s vremenom bi sve to volio podijeliti sa svojom savršenom djevojkom.

Matea Smolčić Senčar
Hauser se sprema za predstojeću svjetsku turneju.

''Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene, rekao je tada.

Čitajte i:

Spektakl u Areni: Emotivan nastup Stjepana Hausera u rodnom gradu

Najdirljiviji trenutak Hauserove samotnosti: Potpuno novo lice osebujnog umjetnika

Jelena Rozga u trendi komadima, a njezin dragi na špici u trenirci

Nedostaje samo ženska pratnja: Stjepan Hauser otvorio nam je vrata kuće, ali i srca

Hauser odveo mladu pred oltar, a obitelj Vori se ljubi pred svima

Hauser objavio novi spot i poručio: 'Ja sam zapravo cijeli život u karanteni i izolirani samac'

Hauser morao izmijeniti nastup i poručio važnu vijest: ‘Molim vas ne okupljajte se oko Arene da gledate koncert!’

Stjepan Hauser ima najsmješniji luftić na bazenu

Hauser, dok sjedi doma i čeka početak svoje turneje, svira Mozartovo remekdjelo

Linker
15. travanj 2024 19:31