dr.brandt No more baggage, gel-krema protiv podbuhlosti i tamnih podočnjaka.
 Press
dr. brandt slavi 25. rođendan

Brend obožavan od strane hollywoodskih zvijezda inovativnošću neprekidno pomiče granice

Od osnutka pa sve do današnjih dana, ovaj je brend predstavio mnoštvo proizvoda koji su zbog svojih formulacija nerijetko svrstavani u sam vrh preparativne kozmetike.

dr.brandt, preparativna kozmetika obilježava 25 godina postojanja na području inovacija, znanosti i kliničke izvrsnosti. Ovaj veliki jubilej u kozmetičkom svijetu slavi se zahvaljujući njegovom začetniku, dr. Fredric Brandtu koji je 1995. godine osnovao brend u Miamiju u Americi. Od tad pa sve do današnjih dana, brend je predstavio mnoštvo proizvoda koji su zbog svojih formulacija nerijetko svrstavani u sam vrh preparativne kozmetike.

Press

Vizionar u svijetu kozmetičke dermatologije, dr. Fredric Brandt je bio svjetlosnim godinama ispred svojih suvremenika, pomičući granice u svakom aspektu svoga rada. Upravo zbog toga, proizvodi s dr.brandt potpisom zauvijek su promijenili pravila igre u kozmetičkoj industriji te pružaju uvjerljivo najučinkovitije i trenutne rezultate u borbi protiv starenja kože. Najpopularniji proizvodi ovog brenda uključuju Microdermoabrasion, mikrodermoabraziju - piling za lice, Needles no more kremu protiv bora, No more baggage gel-kremu protiv podbuhlosti i tamnih podočnjaka i Pores no more, kremu za matiranje i pročišćavanje pora.

Press
dr.brandt Microdermoabrasion, piling za lice.

Proizvod Microdermabrasion je inspiriran kozmetičkim tretmanom mikrodermoabrazije, a svojom formulacijom nudi briljantne rezultate koji se mogu postići u toplini doma. Njegova formula je sačinjena od mliječne kiseline i finog kristala aluminijevih oksida koji lagano uklanja mrtve stanice kože. Rezultat se trenutačno zrcali u revitaliziranoj, blistavoj i zdravoj koži, a tretman jednim potezom smanjuje vidljivost bora i finih linija na licu.

Press
dr.brandt Needles no more, krema protiv bora.

Needles no more uz pomoć peptida i minerala djeluje ciljano na mišiće lica i prkosi godinama. Ova revolucionarna krema imitira estetske zahvate te reducira bore na čelu, na području između obrva i očiju te trenutno opušta i zaglađuje pojavu bora i finih linija. Njena snažna formula blokira komunikaciju između živaca i mišića kako bi potaknula trenutni efekt zatezanja i mladolikog izgleda lica te sprječava daljnje stvaranje mimičkih bora.

Inovativna gel-krema, No More Baggage trenutačno minimalizira pojavu podočnjaka i tamnih krugova oko očiju. Ovaj proizvod kroz samo nekoliko minuta pruža trenutni efekt zatezanja i zaglađuje konture područja oko očiju, trenutačno reducira podbuhlost i vidljivost podočnjaka te puža odmoran i mladenački izgled.

Press
dr.brandt Pores no more, krema za matiranje i pročišćavanje pora.

Pores no more, krema za matiranje i pročišćavanje pora spada u kultne proizvode ovog brenda. Formula ovog proizvoda apsorbira višak masnoća te matira lice, smanjuje proširene pore, zaglađuje bore i nepravilnosti, a njezina glatka tekstura kožu čini podatnom i besprijekornom.

Osim brojnih zvijezda s hollywoodske A-liste, proizvodi s dr.brandt potpisom pronašli su put do kozmetičkih torbica žena i muškaraca širom svijeta.

Ovaj brend preparativne kozmetike moguće je pronaći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, Müller trgovinama i na web shopu www.delmerion.hr.

Linker
16. travanj 2024 16:15