Instagram
Totalna kulerica

Jednostavno, s wow faktorom: Isabella Rakonić mami poglede u 'paprenim' vrućim hlačicama

Da i najobičnija, sto puta viđena modna kombinacija može izgledati neodoljivo i aktualno, još je jednom dokazala jedna od prvih hrvatskih modnih i travel influencerica, koja je Hvarom prošetala u neodoljivih hlačicama.

Kako stilizirati običnu bijelu košulju, na svom je Instagram profilu pokazala hrvatska influencerica Isabella Rakonić.

Magistra prava i poznata YouTuberica na Hvaru se fotografirala u udobnoj bijeloj košulji brenda Ralph Lauren, uz koju je odjenula opasno vruće traper hlačice s jednim zanimljivim detaljem.

Instagram

Naime, traper hlačice koje je Isabelle odabrala za uživanje na terasi glamuroznog hvarskog hotela, potpisuje slavni američki dizajner Alexander Wang, a na svakom su centimetru materijala ispisane bijelim logom njegova brenda. Njihova je cijena 280 eura, odnosno oko 2100 kuna.

Uz hlačice u stilu ponovno popularne logomanije, koja je ulicama vladala ranih dvijetisućitih, Isabella je kao detalje odabrala mat bijeli lak na noktima i superpopularne sunčane naočale s bijelim okvirima.

"Error 404: cares not found", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na balkonu čarobnog hotela Palace Elisabeth.

Preplanula put dodatno je istaknula njenu modnu kombinaciju, a zavidna figura u ultra kratkim hlaćicama mamila je poglede slučajnih prolaznika, a svakako oduševila i njene obožavatelje o čemu svjedoči broj lajkova ovih fotografija na društvenim mrežama.

Lijepa Isabella je i inače ljubiteljica kako košulja, tako i bijele boje. Najradije je nosi ljeti, pa smo je tako nedavno mogli vidjeti i u malo elegantnijem izdanju. Za tu je prigodu laganu ljetnu bijelu košulju kombinirala uz bijelu lakiranu Jacquemus torbicu i tirkizne EGO sandale na vezanje srednje visoke potpetice, koje se mogu naći u njihovu web shopu po sniženoj cijeni od 20 GBP ili oko 170 kuna.

Čitajte i...

Tri trenda jednim udarcem: Ispod duge Olja Vori odigrala modnu igru za čistu peticu

Isti outfit, dva looka: Lidija Lešić 'raspametila' fanove koji su složni da bi ovu suknju trebala češće nositi

Slavi 70. rođendan: Donosimo 10 vrhunskih modnih trenutaka princeze Anne

Linker
18. travanj 2024 08:28