LUX FACTOR

Ecija Ivušić savjetuje, kako do savršene kože

Ne brinite, niste jedini nezadovoljni sa svojom kožom. Prvi pokazatelji starenja ne mogu se sakriti jer se pojavljuju upravo na licu. Razlog tome je tanka i osjetljiva koža koja ne oprašta neadekvatnu njegu, ali ako reagiramo na vrijeme s pravilnim izborom kreme, možemo učinkovito zaustaviti starenje i pomladiti kožu bez invazivnih tretmana

To je uspjelo i voditeljici Eciji Ivušić, koja je na vrijeme počela sa njegom svoje kože, te je odabrala svoju kremu za njegu lica. Zahvaljujući Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora , njezino lice je lijepo i njegovano.

"Od bora priznajem samo smijalice, zato koristim Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora. Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti,˝ povjerila nam je lijepa Ecija.

Provjerite je li došlo vrijeme da počnete koristiti kremu za pomlađivanje sa botox učinkom. Donosimo vam 5 znakova prebrzog starenja kože.

1. Gubitak mladenačkog sjaja

Preranim starenjem kože , slabi djelovanje lipida, koje epidermis prirodno štite od gubitka vlage. Manjim brojem lipidnih stanica, koža je siva i bez zdravog sjaja, koji je karakterističan za mladolik izgled. Na takvoj koži tanke linije i bore su znatno vidljivije.

2. Gdje je nestala ružičasta boja?

Kada koža stari, najprije izgubi mladenački sjaj. Tada je vrijeme za uzbunu. Koža s godinama postaje tanja, zato se čini da gubi zdravu ružičastu boju, koja je tipična za mladu kožu te dobiva sivkastu boju.

3. Od kuda tamne mrlje?

Prerano starenje kože nije posljedica samo godina, već i različitih vanjskih utjecaja te hormonalnih i genetskih čimbenika koji utječu na nju. Jedan od najštetnijih učinaka na kožu je - sunce. UVA zrake prodiru duboko u kožu, uništavaju kolagen u dubljim slojevima i uzrokuju hiperpigmentaciju. Tamne mrlje su jedan od najvidljivijih znakova starenja kože.

4. Elastičnost ne traje vječno

Prijevremeno starenje kože značajno utječe na proces nastajanja kolagena i elastina u koži. Kolagen i elastin su proteini u tijelu koji su odgovorni za elastičnost i gipkost tkiva. Zahvaljujući njima koža zadržava čvrstoću i elastičnost. Starenje uzrokuje degradaciju kolagena i elastina, što negativno utječe na tonus kože na kojoj se radi toga pojavljuju prve bore.

5. Sitne bore nisu sitna stvar

Prvi znak preranog starenja kože su svakako sitne bore. Kako koža stari, smanjuje se količina hijaluronske kiseline koja u našem tijelu brine za proces nastajanja kolagena i elastina te za hidrataciju stanica.

Hijaluronska kiselina je sastojak koji omogućava da koža zadrži vlagu, a time i dalje ostane elastična i čvrsta. Starenjem kože, količina hijaluronske kiseline se smanjuje, a koža postaje sve više suha. Pojavljuju se tanke linije i borice koje se ubrzo pretvaraju u duboke bore.

Napretkom kozmetičke industrije sat se može vratiti unazad jer je moguće na prirodan način obnoviti zalihu hijaluronske kiseline i zaustaviti daljnje starenje kože.

4D Hyaluron kremi protiv bora vjeruju i druge poznate osobe u Hrvatskoj:

Indira Levak, pjevačica

»Jeste li isprobale kremu protiv bora Lux-Factor? Savršena je! Čim sam je nanijela na lice osjetila sam kako "zateže". Fenomenalan osjećaj! Moja preporuka!«

Antonija Šola, pjevačica

„Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor.˝

Martina Ješe, dizajnerica

''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tokom dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučam svima jer je zaista odlična!''

Kako do dokazano najučinkovitije kreme protiv bora Lux-Factor?

Sad možete i vi zaustaviti brzo staranje!

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:11