SIRHA BUDAPEST

Europsko finale Bocuse d’Or, te više od 10 stručnih natjecanja i konferencija na jednoj izložbi

Između 9. i 11. svibnja u Mađarskoj će se održati stručni sajam Sirha Budapest u budimpeštanskom Izložbenom centru HUNGEXPO. Na sajmu će biti nazočne mađarske i strane tvrtke iz područja prehrambene, pekarske i konditorske industrije, hotelijerstva i ugostiteljstva, te ambalažne industrije. Iz 19 zemalja predstavit će se više od 300 izlagača na najvećem, ’A’ paviljonu HUNGEXPO-a, na području od 20 000 četvornih metara.

Sirha Budapest, kao član međunarodne mreže Sirha pruža jedinstveni poslovni forum stručnjacima iz Mađarske i regije. Na sajam se očekuje više od 20 000 stručnih posjetitelja.

Stručni partner izložbe je Glavna uprava agrarnog marketinga Mađarskog turizma d.o.o., istaknuti stručni partner je trgovačka tvrtka METRO, a istaknuti medijski sponzor je magazin Trade.

Od brojnih programa na najveći međunarodni interes računa europsko finale Bocuse d’Or. Osim grandioznog natjecanja, stručnu publiku očekuje više od 10 daljnjih programa na tri lokacije.

Konferencijska dvorana

Na dan otvorenja sajma održat će se konferencija World Cuisine Summit, čiji je moderator Frédéric Loeb, stručnjak Sirha-e. U utorak će registrirani sudionici moći sudjelovati na međunarodnom susretu poslovnih ljudi, te na susretima visoko kvalitetnih kupaca (hosted buyer).

Natjecateljska pozornica

Pozornica će udomaćiti dva natjecanja. U ponedjeljak će svoje znanje u 3 kategorije usporediti 4 ekipe natjecanja Desert. U utorak i srijedu glavnu ulogu imat će kava, Mađarsko prvenstvo barista počinje 10. svibnja u 13 sati, a nastavlja se u srijedu.

Pozornica pekara i kave

U ponedjeljak i utorak na Kreativnom pekarskom forumu oglasit će se ključni sudionici domaće pekarske industrije, pekari u restoranima, stručnjaci inovativnih pekara, te predstavnici dobavljača koji osiguravaju pozadinu rada pekara. U srijedu pak posjetitelje očekuje Brew Bar.

Daljnje informacije: www.sirha-budapest.com/en

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:52