E-POŠTA

I vi ste mama kojoj dan traje prekratko?

Svaka mama kojoj dan počne s toliko obveza da već oko pola 7 ujutro zna kako će joj dan prekratko trajati, voli biti praktična i maksimalno dobro iskoristiti svoje vrijeme.

Ponekad se nešto i nehotice odgađa, ali da ne biste kasnili s plaćanjem računa – možete to učiniti usput. Čak i ako ste ponekad „kratki“ sa stanjem na računu – račune možete platiti kreditnom karticom.

Kako? Lako i sigurno servisom ePošta !

Hrvatska pošta omogućila je građanima jednostavno online plaćanje računa kreditnim i debitnim karticama, bez dodatnih troškova i paušalnih naknada, servisom ePošta i njegovom mobilnom aplikacijom mPošta.

Prijava za korištenje servisa ePošta je besplatna, kao i preuzimanje te korištenje mobilne aplikacije mPošta.

Potpisivanjem zahtjeva u poštanskom uredu za korištenjem servisa ePošta ili zahtjeva koji se nalazi na internetskoj stranici www.eposta.hr, a koji možete ispisan, uz predočenje osobne iskaznice, predati i poštaru, brzo postajete korisnik besplatnog servisa. Za nekoliko dana dobivate na svoju adresu elektroničke pošte korisničko ime, a na kućnu adresu lozinku za pristup servisu ePošta.

Na Google Playu ili App Storeu možete besplatno skinuti mobilnu aplikaciju mPošta i s korisničkim imenom i lozinkom servisa ePošta prijaviti se za njezino besplatno korištenje.

mPošta pruža mogućnost plaćanja računa opcijom „Slikaj nalog“. Ova opcija omogućava skeniranje 2D bar-koda ili uplatnice. Tako možete platiti sve svoje račune jednostavno i brzo, bez ručnog unošenja podataka.

Mobilna aplikacija omogućuje čuvanje brojeva kartica na sigurnom pozadinskom sustavu, ako to želite, a možete spremiti brojeve više različitih kartica. Tako ne trebate prilikom svakog plaćanja upisivati broj kartice, čime plaćanje računa postaje jednostavno i ugodno.

Plaćajte svoje račune besplatnim aplikacijama, bez korištenja gotovine, uz mogućnost odgode plaćanja korištenjem kreditne kartice. Jedini trošak koji imate je 2 kn po nalogu za plaćanje.

Uzmite plaćanje u svoje ruke!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:51