BESPLATNO ZA VAS

Isprobajte novu Android aplikaciju Jutarnjeg lista i budite informirani u svakom trenutku!

Besplatno preuzmite aplikaciju Jutarnjeg lista na vaše Android uređaje i uživajte u svim prednostima još bržeg i jednostavnijeg pregledavanja vijesti na vašem dlanu!

Dostupna je nova mobilna aplikacija Jutarnjeg lista! Preuzmite ju te se, uz jedinstveno korisničko iskustvo, brzo i kvalitetno informirajte o aktualnim događajima i najnovijim vijestima iz Hrvatske i svijeta. Kombinirajući snagu prirodnih upravljačkih kontrola mobilnih aplikacija s bogatim i ručno uređivanim sadržajem, na dlanu ćete imati prave informacije u pravo vrijeme.

Nova se aplikacija može pohvaliti modernim dizajnom i jednostavnom navigacijom, a vama najzanimljivije članke možete pronaći u rubrikama Vijesti, Spektakli, Sport, Crna kronika, Život i stil, Komentari, Kultura i Doktor.

Koristeći aplikaciju možete:

- brzo se informirati o trenutno aktualnim temama pregledavajući odabrane članke koji se nalaze na naslovnici

- na jednostavan i zanimljiv način pregledati aktualne vijesti iz najvažnijih kategorija

- vijesti koje smatrate zanimljivima spremiti za čitanje kasnije, bez obzira na to hoćete li imati internetsku poveznicu

- vijesti podijeliti sa drugima putem društvenih mreža ili e-maila

Besplatno preuzmite aplikaciju

Posjetite PlayStore i besplatno preuzmite Android aplikaciju Jutarnjeg lista koja u svakom trenu pruža najsvježije informacije i najzanimljivije vijesti. Aplikaciju podržavaju mobilni uređaji s operativnim sustavom Android 4.0.3 ili više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:17