DPD

Nova pogodnost iz DPD-a – mogućnost plaćanja pouzećem uz MasterCard® i Maestro® kartice

U želji da uvijek pruži što više ugodnosti i poveća zadovoljstvo svojom uslugom, DPD svojim korisnicima nudi novu pogodnost – opciju plaćanja dostave pouzećem uz MasterCard koji omogućava plaćanje MasterCard® i Maestro® karticama. To će krajnjim korisnicima uvelike olakšati planiranje i obavljanje kupovine, a vjerujemo da će se posebno razveseliti mlađa populacija.

Trend online kupovine trenutačno je u velikom porastu pa vjerujemo da će ova vijest ugodno iznenaditi sve koji su prihvatili taj izuzetno jednostavan i praktičan način kupovine. „Ovo je još jedan od načina pružanja fleksibilne i pouzdane usluge našim klijentima, na čemu stalno radimo", rekao je Igor Jakovljević, regionalni direktor DPDgroup za Hrvatsku i Sloveniju.

Činjenicu da Hrvati vole posjedovati i koristiti platne kartice te da internetska kupovina u domaćim i stranim online trgovinama postaje sve popularnija potvrdila je i Sanja Žigić, direktorica kompanije MasterCard u Hrvatskoj. „Naše istraživanje MasterIndex pokazalo je da 93% stanovnika posjeduje barem jednu karticu te da čak 82% njih povremeno koristi kartice za internetsku kupovinu. Zato nam je posebno drago što će korisnici MasterCard® i Maestro® karticama odsad moći plaćati i otkupninu za dostavljene pakete, rekla je Sanja Žigić.

Ove godine DPD ponosno slavi godišnjicu spajanja u veliku međunarodnu dostavnu paketnu mrežu u Europi, i to odličnim poslovnim rezultatima. U mogućnosti je na lokalnoj, kao i na internacionalnoj razini ispuniti najveća očekivanja kad je u pitanju paketna dostava. Stručnjacima u DPD-u zadovoljstvo klijenata uvijek je na prvom mjestu i sva nastojanja usmjeravaju ponudi najlakšeg i najugodnijeg iskustva u isporuci paketa za sve privatne i poslovne korisnike. Podsjetimo se da je na međunarodnom natjecanju World Mail Awards, održanom 9. lipnja 2015. u Bruxellesu, DPD prepoznat kao kompanija koja predvodi u tehnološkim inovacijama te je nagrađen prvim mjestom u kategoriji „Tenhologija i inovativnost“ za projekt 1 HP, dostavu unutar jednog sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:09