DIVA IPAK NE DOLAZI

Otkazan koncert Madonne u Zagrebu: Povrat novca za kupljene ulaznice od 19.ožujka!

Od promotora koncerta Adria Entertaiment i Live Nation stiže vijest da je koncert najavljen za 11. lipnja na stadionu Maksimir u Zagrebu otkazan zbog logističkih razloga.
 YouTube

Nešto više od mjesec dana nakon objave da će Hrvatsku po prvi puta posjetiti kraljica popa Madonna od promotora koncerta Adria Zabave i Live Nation stiže vijest da je koncert najavljen za 11. lipnja na stadionu Maksimir otkazan zbog kako se navodi logističkih razloga. Predsjednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković, izjavio je kako ta tvrtka nije mogla "ići ispod nekih dogovora s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze" koje su pred njih naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona, navodi se u priopćenju. "S obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu", dodao je Ivanković.

Turneja pod nazivom „Madonna World Tour 2012“ počinje 29. svibnja koncertom u Tel Avivu, a predviđeni su koncerti u 26 europskih gradova od kojih je jedan trebao biti i Zagreb. Promotori poručuju da povrat novca za kupljene ulaznice počinje od 19. ožujka 2012 na svim prodajnim mjestima gdje su ulaznice bile u prodaji, dok će onima koji su ulaznice kupili online novac biti vraćen na njihove kartice. Oni koji su ulaznice kupili u uredu Adria Entertainmenta, bez obzira na način plaćanja, povrat novca mogu ostvariti jedino na tom prodajnom mjestu, stoji u priopćenju. Ako pak i dalje želite na Madonnin koncert najbliže destinacije su vam Milano (14. lipnja), Firenza (16.lipnja) i Beč (29.srpnja).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:08