LUX FACTOR

OTKRIVAMO: kako je Goranu Karanu uspjelo spriječiti ispadanje kose

Bujna i sjajna kosa pomaže u samopouzdanju i u tome da se bolje osjećamo u vlastitoj koži. Sa prebrzim ispadanjem kose suočava se sve više ljudi, a već duže vrijeme to je postao i ženski problem. Ne brinite, danas i za to postoji rješenje. Goran Karan otkrio nam je kako održavati bujnu i gustu kosu, koja je za njega, kao osobu koja je svakodnevno pred očima javnosti, i više nego bitna

Otkrivamo proizvod koji je oduševio mnoge poznate Hrvate, a to je serum za rast kose Lux-Factor Hair . Patentirana formula u spreju, protiv ispadanja i za ponovni rast kose, je najsigurnija i dokazano učinkovita terapija za poticanje rasta kose i sprječavanje gubitaka kose. Rezultat je višegodišnjeg istraživanja i testiranja, razvijenog uz pomoć visokog bioinženjeringa.

Goran Karan o Lux-Factor Hair serumu:

"Ovaj proizvod protiv ispadanja kose Lux-Factor preporučujem svima. Stvarno je dobar! Pored toga je i potpuno prirodan.«

Svi sastojci patentirane LUX-FACTOR HAIR formule klinički su testirani. Dokazano sprječavaju ispadanje kose, što je potvrđeno od strane stručnjaka i farmaceuta.

»Lux-Factor serum sadrži samo prirodne sastojke koji učinkovito djeluju protiv gubitka kose , ne sadrži sintetske tvari i na vlasište djeluje bez nuspojava. Već nakon jedne upotrebe korisnici osjete razliku u strukturi kose , a nakon 6 tjedana korištenja, rezultati postaju vidljivi. Dakle, onima koji žele zaustaviti gubitak kose i potaknuti rast nove kose preporučam klinički ispitanu terapiju, Lux-Factor Hair,˝ pojasnila je Jasna Martinjak, mag. farmacije.

Nitko ne bi pomislio da vam serum za rast kose može promijeniti život. O serumu, same riječi hvale imaju i Tony Cetinski i Saša Maček.

Tony Cetinski

˝Dragi moji, svi vi koji imate problema kao i ja... Otkrio sam novi proizvod protiv ispadanja kose, preporučam ga kao najboljeg na tržištu. Hvala Lux-Factor Hrvatska!˝

Saša Maček, bubnjar:

˝Kao osoba koja se bavi glazbom, javna sam osoba, pa sam zbog toga konstantno izložen oku javnosti te mi je izgled vrlo važan. Negdje sa 26 godina primijetio sam kako mi se kosa počela prorjeđivati, što je uzrokovano genetskim predispozicijama. Nastojao sam to prikriti različitim načinima friziranja, šišanja ...no to na žalost nema dugotrajan efekat. Moja sestrična, koja živi u Sloveniji ponudila mi je serum za rast kose Lux- Factor i ja sam ga, iako moram priznati prilično skeptičan počeo koristiti. Nemalo sam se iznenadio, kad sam primijetio da mi je kosa počela rasti. Dakle, iz vlastitog iskustva mogu svakome preporučiti Lux-Factor HAIR, pošto je njegovo djelovanje dokazano.˝

Ukoliko se i vi borite sa prebrzim ispadanjem kose i već ste primijetili da vaša kosa nije bujna kao nekad, savjetujemo vam da isprobate Lux-Factor Hair.

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor Hair Serum za rast kose po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:00