LUX FACTOR

Poznate hrvatice kažu: Umjetne trepavice su povijest!

Svaka žena sanja o ekstremno dugim trepavicama i otvorenom pogledu, a malo njih zna, da je to sad moguće i bez umjetnih trepavica.

Prirodne ljepotice, među kojima su Lana Jurčević, Antonija Šola i Ecija Ivušić, već su otkrile kako na brz i prirodan način do zavodljivog pogleda, kakvog možemo vidjeti na crvenom tepihu. Sada više nije potrebno potrošiti puno novaca. Trik je u novom prirodnom serumu na našem trežištu – Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica.

Upoznajte čarobni serum

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica . Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima . Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikuli (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica isprobale su i poznate Hrvatice.

Evo što one kažu o serumu:

Lana Jurčević:

˝Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo... nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči.˝

Antonija Šola:

"Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor."

Ecija Ivušić:

"Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.˝





Želite li i vi isprobati prirodan serum za rast trepavica Lux-Factor?

100% učinkovita inovacija koja već nakon 2-4 tjedna dovodi do gušćih, dužih, tamnijih i punijih trepavica. Također djeluje i na obrve .

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:52