ZVJEZDANI HOROSKOP

PRINCEZA CHARLOTTE ELIZABETH DIANA Karizma malene princeze osvajat će tuđa srca

 Instagram

Princeza Charlotte Elizabeth Diana, drugo dijete omiljenog prinčevskog para Williama i Chaterine rođena je 2. svibnja 2015. u 9:34 h. Sunce u Biku i Mjesec u Vagi Venerini su znakovi koji će princezu voditi putem popularnosti, društvene angažirana i romantike. Venera u Blizancima ističe znatiželju u društvenim odnosima, važnost znanja i komunikacije, ali i pomalo zatvorenu, opreznu narav i potrebu za privatnošću, jer se nalazi u dvanaestoj kući.

Princeza u svom horoskopu ima astrološke „gene“ koji nastavljaju obiteljsku tradiciju. Sunce u Biku ima njena prabaka, kraljica Elizabetha, a njen djed prince Charles ima Mjesec u Biku!

Charlotte ima Neptun na vrhu neba u desetoj kući, kao i njena baka Diana. Simbol je to brižnosti prema drugima, požrtvovnosti i posebne karizme kojom će Charlotte osvajati srca. Čini se da će princeza biti vrlo omiljena i da će mnogi u njoj vidjeti pravu nasljednicu nikad prežaljene Diane. Podznak u Raku otkriva da će slijediti obiteljsku tradiciju i jako držati do zajedništva i povezanost unutar obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:56