1KLIK

Pročitajte zašto 100.000 Hrvata koristi 1klik.hr svaki put kada surfa internetom

1klik.hr je centralni news portal koji omogućuje čitanje vijesti sa 100 najboljih domaćih portala i blogova, kao i popis najpopularnijih linkova koji postoje na internetu.

U vrijeme kada se sve traži pomoću Google tražilice nije se lako snaći kada želite pronaći neku web stranicu čijeg se imena ne možete sjetiti. Zato je katalog najboljih web stranica prema kategorijama nešto što će vas oduševiti svojom jednostavnošću i preglednošću.

"Ovo je portal kojeg bi svatko poželio imati kao početnu stranicu. Sviđa mi se što jednim klikom dođem do svih web stranica koje redovito posjećujem", kaže jedan od čitatelja.

Svakako ga posjetite i postavite kao početnu stranicu barem tjedan dana, garantirano ćete se zaljubiti u njega.

1klik.hr - prilagođen potrebama čitatelja

U sebi već u startu sadrži sve što jedan hrvatski čitatelj može poželjeti, a prilagodba (personalizacija) se sastoji od toga da se uklone izvori koji vam ne odgovaraju. Simpatična opcija je i odabir dizajna između 15-ak ponuđenih tema. Postoje određene kategorije poput Vijesti koje zanimaju većinu čitatelja, dok su novosti iz kategorije Zabava nešto što će vam pružiti sate i sate zabave. Zašto posjećivati puno različitih portala kada sve imate na jednom mjestu, što je lijepo objašnjeno u sloganu "jedan klik do svega".

Više informacija o tome što je 1klik.hr saznajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 15:32