T-MOBILE

Prvi mobitel za vaše dijete?

S početkom nove školske godine, mnogi roditelji razmišljaju o nabavi prvog mobitela za svoje dijete. I mnogi od njih oklijevaju i odgađaju kupnju iz nesigurnosti, pitajući se je li dijete spremno, kako će ga koristiti i koliko će sve to koštati.

No, sada na hrvatskom tržištu postoji rješenje: Roditeljska zaštita , jedinstvena nova usluga T-Mobilea!

Kada vas dijete počne nagovarati da mu kupite mobitel „jer ga svi imaju“, počinju vaše roditeljske muke. Roditelji čija djeca svakodnevno sama putuju u školu i natrag ne osjećaju se sigurno sve dok im se djeca ne jave telefonom i potvrde da je sve u redu. No dječja znatiželja, pritisak vršnjaka ili obična želja za druženjem mogu dovesti do neželjenih i potencijalno opasnih situacija pa se brojni roditelji nalaze u nedoumici: dati im mobitel u ruke ili ne.

Opasnosti

Osim zbog pozivanja nepoznatih brojeva, slanja SMS-ova privatnog sadržaja ili MMS poruka sa slikama, mnogi se brinu i zbog neprikladnih sadržaja koji djeci postaju dostupni putem interneta na mobilnom telefonu. Dijete koje tek kreće u školu ne može biti svjesno svih potencijalnih opasnosti surfanja niti može donijeti zrelu odluku o tome koje će stranice posjetiti. Sada se i tome može doskočiti, jer danas postoje neke nove mogućnosti koje roditeljima omogućuju da zaštite najmlađe i najranjivije članove obitelji.

Nova Jedinstvena T-Mobile usluga Roditeljske Zaštite besplatno omogućuje:

- kontrolu poziva: vi određujete koje brojeve dijete može nazvati

Riješite se briga uz Roditeljsku zaštitu

Izdvajamo uslugu Roditeljske zaštite, koju T-Mobile besplatno nudi svim svojim korisnicima na bonove neovisno o uređaju koji imaju.

Ona roditeljima omogućuje da kreiraju listu kontakata i time sami odrede do 20 brojeva koje djeca mogu zvati sa svojih mobilnih telefona, neovisno o tome na kojoj se mreži nalazi odabrani broj te je li fiksni ili mobilni. Usluga se može aktivirati u T-Centru ili pozivom Službi za korisnike.

Na isti način roditelji mogu sami odlučiti hoće li njihova djeca na svom mobitelu imati pristup internetu. Jednostavnim posjetom T-Centru ili pozivom operateru zatražite da se na tom broju onemogući surfanje internetom i vaše dijete neće moći posjetiti ni jednu internetsku stranicu na svom mobilnom telefonu.

Također želite li jednostavno nadoplatiti djetetu bon možete to učiniti putem usluge HALO bon s fiksne linije ili SMSbon putem mobitela.

Jedinstvenu uslugu Roditeljske zaštite na našem tržištu nudi isključivo Hrvatski Telekom.

Želite li doznati više, posjetite hrvatskitelekom.hr ili najbliži T-Centar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:37