ALLIANZ - KASKO OSIGURANJE

S kasko osiguranjem ste u (višestrukom) dobitku

Ugovorite kasko osiguranje do 15. kolovoza i dobit ćete 8 dana putnog zdravstvenog osiguranja. Uz Allianz kasko darujemo vam i pomoć na cesti EURO+ tijekom cijele godine.

Posjedovanje osobnog automobila znatan je financijski izdatak, a uz nezaobilazne redovne troškove goriva i održavanja najnezgodniji su oni nepredviđeni događaji koji se u pravilu pojave u najgore moguće vrijeme. Šteta koja nastane u slučaju sudara, razna oštećenja uzrokovana vašom ili tuđom nepažnjom, vandalizam ili pak krađa automobila, mogu biti financijski udar koji će ostaviti duboki trag na vašem kućnom budžetu.

U jednom trenutku ušteđevina za godišnji odmor može se naći u blagajni autolimarske radionice, a pomno planiran tjedan uživanja na bajkovitom grčkom otoku odgođen za dogodine.

Kasko osiguranje automobila može vam uštedjeti novac, ali i sačuvati živce. U Allianzu uz ugovorenu policu punog godišnjeg kasko osiguranja poklanjaju Euro+, učinkovitu i brzu pomoć u slučaju prometne nesreće ili kvara vozila u Hrvatskoj i inozemstvu, a posebna prilika traje do 15. kolovoza kada uz kasko osiguranje dobivate 8 dana putnog zdravstvenog osiguranja.

Štetu na vašem automobilu, ali i na dugoj privatnoj imovini, u Allianzu isplaćuju u samo 5 dana od predaje kompletne dokumentacije? Isto tako, štetu je, osim u poslovnicama Allianza, moguće prijaviti na besplatnom telefonu 0800 5000 i na Internet stranici www.allianz.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:09