BABY WATCHER

Slušajte otkucaje srca svoje bebe!

Baby Watcher je izuzetan uređaj koji omogućava komuniciranje trudnice s bebom tijekom cijele trudnoće. Dostupan u internet prodaji po vrlo povoljnoj cijeni od samo 890 kn. Uz njega ćete dobiti ultrazvučni gel kao poklon. Mogućnost plaćanja karticama, pouzećem, on-line bankarstvom, općom uplatnicom i virmanom. Dostava je besplatna! Za više informacija pogledajte: www.baby-watcher.hr

BABY WATCHER - Potpuno novi doživljaj trudnoće!

Veza između majke i djeteta započinje i prije njegova rođenja, samim trenutkom začeća. Kako beba raste, tako i osjećaj povezanosti jača. Produbljivanju tog odnosa uvelike je pomogao Baby Watcher - uređaj za osluškivanje rada srca djeteta u bilo kojoj prilici, tijekom cijele trudnoće.

Baby Watcher je jedan od najsuvremenijih ultrazvučnih uređaja („Fetal Doppler“) pomoću kojeg možete čuti otkucaje srca vašeg nerođenog djeteta bez ikakvog štetnog utjecaja na majku ili dijete. Slični se uređaji odavno koriste u ambulantama za trudnice – riječ je o klasičnom „ultrazvuku“, kako ga često nazivamo. No zbog svoje složenosti i skupoće oni do sada nisu bili u široj uporabi. To se sada, srećom, promijenilo.

Ideja za razvoj Baby Watcher-a nastala je uslijed dugogodišnje ginekološke prakse jednog liječnika.

Autor ideje je prim.dr. Stefan Engelbrecht, ginekolog, koji je poslije trinaestogodišnjeg rada u Austriji i nakon brojnih razgovora s trudnicama, liječnicima i ginekolozima, došao na ideju da nešto što je do sada bilo moguće samo u liječničkoj ordinaciji, omogući budućim majkama svakodnevno, gdje god one to žele. Tako je nastao mali praktični uređaj kojim svaka trudnica može sama, ali i zajedno sa obitelji, komunicirati sa svojom bebom već tijekom trudnoće.

Glavni cilj Baby Watchera je unapređivanje kvalitete odnosa majke i djeteta već od najranije trudnoće, čime već i mjeseci prije poroda postaju jedinstveno iskustvo. Baby Watcher trudnicama nudi mogućnost kontakta s bebom već od 14. tjedna trudnoće.

Bliskost s čitavom obitelji

Baby Watcher predstavlja jedno nevjerojatno iskustvo, ne samo za vas kao buduću majku, već i za čitavu obitelj. Budući otac također može slušati svoje nerođeno dijete, a braća i sestre se tako na najbolji mogući način mogu pripremiti za prinovu u obitelji. Redovitim osluškivanjem otkucaja srca stvara se čvrsta veza s bebom, a to je dobra prevencija razdoblja ljubomore nakon njezina rođenja.

Poseban je to doživljaj i za bake i djedove, kao i druge članove obitelji i prijatelje.

Sigurno kroz trudnoću

Baby Watcher nije samo sredstvo pomoću kojeg buduća majka može uživati u trudnoći na posve novi način. Budući da se otkucaji bebinog srca slušaju redovito, moguće je ranije otkriti moguće komplikacije i tako pravovremeno kontaktirati liječnika. Stres, strah, pušenje i konzumiranje alkohola opterećuju vašu bebu i ubrzavaju rad njezinog srca. S druge strane mir, zdravlje i uravnotežene emocije na bebu djeluju pozitivno i ona na njih "odgovara" mirnim otkucajima srca, frekvencijom od 120 do 160 u minuti.

Srce je najvažniji parametar zdravlja kako kod odraslih tako i kod bebe u razvoju. Mogućnost da čujete i vidite otkucaje srca vaše bebe tijekom trudnoće u svakom trenutku daje tako potreban umirujući osjećaj sigurnosti. Osjećaj da je sa bebom sve u redu.

Asistencija ginekolozima

Vrijedi spomenuti da se Baby Watcher i kod nas (npr. Petrova bolnica) i u svijetu sve češće koristi i na odjelima za održavanje trudnoće kao asistencija liječnicima. Mirna majka je sretna majka, pa je time i trudnoća lakša i, pokazalo se, sretnija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:39