SEVERINA I IGOR

SUDAR DVIJU LAVOVSKIH ENERGIJA Čarolija strasti zasjenit će razum

 Instagram

Vatrene strasti mogu se snažno razbuktati kad se sudare dvije lavovske energije. Severina je rođena u znaku Bika i ima Mjesec u konjunkciji s podznakom u Lavu.

Žena željna slave, uspjeha i priznanja, u svom intimnom svijetu treba ljubav u kojoj će za partnera biti središte svijeta, kraljica njegovog života. Dramatični, ponosni i ekstrovertirani Lav, Igor Kojić ima Sunce i Mars u konjunkciji sa Severininim Mjesecom i ascendentom.

Ljubav je jednostavno morala planuti, tim više što je u sve upleo prste planet Neptun, čarobnjak i iluzionist. S Neptunom treba biti oprezan. On zasjenjuje stvarnost slatkim prividom, čarolijom koja nažalost teško može potrajati.

Vrlo kompatibilne energije njihovih horoskopa nastavljaju se sekstilom njegovog Marsa i njene Venere naglašavajući seksualnu privlačnost, a njegov Jupiter u konjunkciji s njenim Suncem simbol je mogućnosti da jedno drugom budu nadahnuće u dubokom prijateljskom razumijevanju. No, neki teški planetarni utjecaji daju naslutiti i probleme.

Borba za kontrolu i dominaciju u vezi odvijat će se na suptilnoj razini, no kad se sudare dvije lavovske energije, dva snažna i ponosna ega, ostaje malo prostora za kompromise.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:27