CITY CENTAR & LEGO

Svi vole LEGO kockice!

LEGO® kockice zabava su uz koju su odrasle i uz koju odrastaju brojne generacije; podsjetite se zašto su 'legići' bezvremenski na LEGO® Festivalu u City Centeru one! Uživajte u nagradnim kvizovima i radionicama slaganja najpoznatijih kockica na svijetu, pogledajte brojne skulpture izgrađene od tisuća i tisuća LEGO® kockica te provjerite kako to izgledaju Mr. Bean ili Elton John u LEGO® izvedbi.

Sve to samo je dio velike kockaste priče u kojoj možete sudjelovati po prvi puta u Hrvatskoj! Nakon desetaka tisuća zadovoljnih posjetitelja u City Centeru one West, do 1. svibnja LEGO® Festival će uveseljavati posjetitelje City Centera one East u Zagrebu, a Dalmatinci će slagati kockice od 3. do 17. svibnja u City Centeru one Split. A znate li da baš vaša obitelj može otputovati u LEGOLAND®? Sudjelujte u nagradnoj igri jer City Center one vodi jednu četveročlanu obitelj na putovanja života – u LEGOLAND® Njemačka!

Ana Begić Tahiri s kćerkicom, Iva Šarić Leko sa sinovima te brojni drugi već su posjetili veliki LEGO® Festival u City Centeru one – pridružite im se i vi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:12