SAJAM VJENČANJA

Vikend za pamćenje: Najveći sajam vjenčanja u regiji stiže u Westgate

Westgate Shopping City od 17. do 19.10. mjesto je najvećeg sajma vjenčanja u regiji koji po prvi puta obuhvaća suradnju s domaćom modnom dizajnericom Martinom Feljom.

Peti po redu Wedding Expo predstavit će vrhunski izbor vjenčanica te cjelokupne industrije vjenčanja. Svi posjetitelji moći će uživati i u Late Night Shoppingu uz odlične pogodnosti.

Wedding Expo - najveći sajam u regiji po prvi puta surađuje s domaćim modnim dizajnerom. Martina Felja dizajnirat će modernu i atraktivnu mini kolekciju koja će biti dostupna u Wedding Cityju. Kroz centar će izlagati više od 150 izlagača s najbogatijom ponudom do sada. Očekuju vas vrhunske vjenčanice, fotografi i snimatelji, bogat izbor prstenja, cvijeća, slastica, cateringa, restorana, rasvjete, glazbenika te svega ostalog potrebnog za veliki dan. U subotu 18.10. Wedding Expo je pripremio i ekskluzivnu modnu reviju koja će predstaviti najljepše vjenčanice i sasvim sigurno svakoj pripadnici ljepšeg spola na trenutak uzeti dah.

Od 17. do 19.10. uz najveći sajam u regiji, Westgate je za svoje posjetitelje pripremio Late Night Shopping od petka do nedjelje tijekom kojega kupujte po najpovoljnijim cijenama. Jedinstveni Late Night Shopping donosi vam odlične popuste na najnoviju jesensku kolekciju. Pronađite omiljene modne komade kojima ćete „začiniti“ svoje jesenske outfite u bogatoj ponudi Westgatea, centra koji nudi najveći izbor modnih brendova i odgovara na najvažnija modna pitanja te omogućuje da svoje stare odjevne predmete upotpunite novim i ove jeseni zablistate u punom sjaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:39