Dobre cijene u svako vrijeme

Više od 2.500 proizvoda na trajno dobroj cijeni

dm nastavlja obogaćivati svoj koncept Dobre cijene u svako vrijeme, u koji je sada uključeno više od 2.500 proizvoda . Dobra je vijest što će povoljna cijena brojnih proizvoda koji su vam potrebni za održavanje njege, kućanstva i zdravog načina života ostati takvom najmanje četiri mjeseca!

Za one koji upravljaju kućnim budžetima, računica je jednostavna. Uzmemo li u obzir po jedan proizvod nekih od poznatih marki koje su uključene u koncept Dobre cijene u svako vrijeme , primjerice, šampon za kosu Nivea (250 ml, za sve vrste), kremu za ujednačavanje tena Balea (50 ml) i pjenu za umivanje lica Bourjois (150 ml), ušteda iznosi gotovo 30 kuna.

Među proizvodima u konceptu Dobre cijene u svako vrijeme nalaze se i oni koji će vam pomoći da spremni dočekate prve proljetne zrake sunca: različiti proizvodi cvjetnih nota, ali i onih koji će vašem domu donijeti osvježenje. Stoga, ako vam je dosta lova na popuste i guranja kroz gomilu u dućanu u potrazi za posljednjim preostalim proizvodom na sniženju, posjetite omiljenu dm prodavaonicu i otkrijte koliko možete uštedjeti na ostalim proizvodima koje koristite u svome kućanstvu, njezi kože ili pak one koje vam pomažu da vodite zdrav život.

dm je koncept Dobre cijene u svako vrijeme uveo prošle godine kako bi proizvode iz svog asortimana učinio što dostupnijima kupcima te im omogućio sigurnost povoljne kupnje. Svi proizvodi uključeni u koncept označeni su na policama, ali i u dm katalozima, kako bi planiranje kupovine (i kućnog budžeta) bilo što jednostavnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:55