Želite li jednostavnije poslovanje svoje tvrtke?

ePošta – kompletno rješenje za elektroničku i fizičku distribuciju dokumenata

Pojednostavniti poslovanje svoje tvrtke i uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac cilj je svakog menadžera. Srećom, danas postoje servisi s kojima svakodnevni zadatci, komunikacija s klijentima, slanje računa i ostalo postaju znatno lakši i brži.

Takav je servis upravo ePošta! Ovaj servis Hrvatske pošte omogućuje korisnicima ugodnije i jednostavnije kreiranje, primanje, pregledavanje i čuvanje pošte te plaćanje računa platnim karticama. Pravnim osobama servis omogućuje slanje bilo koje vrste dokumenata građanima.

Servis ePošta kompletno je rješenje za distribuciju dokumenata elektroničkim ili fizičkim putem. Prilikom fizičke distribucije dokumenti se primaju servisom ePošta, šalju u tiskaru na ispis i kuvertiranje, a Hrvatska pošta uručuje ih korisnicima.

Kakva su iskustva tvrtki koje su pojednostavnile svoje poslovanje?

Prednosti servisa ePošta prepoznali su među prvima u Hrvatskoj radioteleviziji. „Hrvatska radiotelevizija oduvijek prati trendove i s obzirom na to da nam je tematika dobro poznata, za nas nije uopće bilo upitno treba li račune/naloge slati elektroničkim putem. Hrvatska pošta ima dobar servis preko kojeg šaljemo svoje račune, a posebna je prednost digitalni potpis, koji se nalazi na svakom poslanom računu. Digitalni potpis daje nam dodatnu sigurnost i pouzdanost u slanju računa i nepromjenjivosti sadržaja računa. Više od 100 000 korisnika servisa ePošta pokazuje da su i građani shvatili prednosti elektroničkih računa i samo je pitanje vremena kada će elektronička distribucija postati dominantna u odnosu na papirnatu distribuciju. Vjerujemo da na to nećemo još dugo čekati i da ćemo se svi zajedno okrenuti modernijoj i ʻzelenijojʼ budućnosti“, istaknuo je gospodin Damir Tus, rukovoditelj Radne jedinice Pristojba Hrvatske radiotelevizije.

Povezanost servisa ePošta s informatičkim kućama

Kako bi olakšala povezivanje informatičkih sustava tvrtkama koje imaju potrebu slati račune i ostale dokumente, Hrvatska pošta sklopila je suradnju s informatičkim kućama Libusoft, Axiom, Infodesign i IPC Čakovec. Time je za oko 450 izdavatelja računa omogućeno povoljnije i brže povezivanje sa servisom ePošta. U tijeku je i povezivanje s informatičkim kućama Abacus, IN2, RIS i Incubis.

Osim mogućnosti slanja računa, promotivnih poruka i obavijesti, sve pravne osobe koje ugovore suradnju s Hrvatskom poštom za servis ePošta imaju na raspolaganju mogućnost slanja pisama i preporučenih pošiljaka iz servisa ePošta na kućne adrese.

Iskustva korisnika servisa ePošta

Uvođenjem servisa ePošta tvrtke olakšavaju poslovanje sebi, ali isto tako i korisnicima omogućavaju lakše plaćanje računa. Miljenko M., korisnik servisa ePošta, sve račune izdavatelja čijim se uslugama koristi, a koji su dogovorili suradnju s Hrvatskom poštom, prima samo servisom ePošta. Ističe kako je zadovoljan primanjem računa, ali i jednostavnošću njihova plaćanja. Također, prvi put u Hrvatskoj, može ih plaćati kreditnim i debitnim karticama svih banaka. „Kako ne primam sve račune servisom ePošta, drago mi je što ostale račune mogu skenirati mobitelom i platiti mobilnom aplikacijom mPošta, bilo kojom karticom, i to za dvije kune po nalogu i bez ikakvih drugih paušala i naknada za korištenje.“

Više o servisu ePošta za pravne osobe možete doznati na http://www.eposta.hr/poslovni ili od naših prodajnih predstavnika kojima se možete obratiti putem obrasca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:41