Instagram / damianhurley1
Gloria IN inspiracija

U svijetu lažnjaka i kopija, on ima onaj nužni 'faktor X', a poznata mama pomogla mu je 'samo' dobrim genima

Osim osebujnim stilom odijevanja, sin Elizabeth Hurley privlači i izgledom koji je naslijedio od majke pa je potpisao ugovor s najjačom svjetskom modnom agencijom.

Plejadi djece poznatih roditelja koji nastoje ostvariti karijeru kao manekeni pridružio se i Damian Hurley (18), sin britanske manekenke, glumice i poduzetnice Elizabeth Hurley, i pokojnog američkog biznismena Stevea Binga.

U njegovu slučaju nije riječ samo o poznatom prezimenu na koje će se “lijepiti” potrošači već Damian - kako stoji u priopćenju agencije IMG Models s kojom je nedavno potpisao ugovor - ima onaj nužni “faktor X” zbog kojeg se ističe među drugim lijepim licima.

Taj faktor među prvima je prepoznao slavni američki modni fotograf Steven Meisel s kojim je lani potpisao ekskluzivni jednogodišnji ugovor.

Njegovim prodorno plavim očima, punim usnama i kestenjastoj kosi - atributima koje je naslijedio od majke, nije odoljela ni vizažistica Pat McGrath koja ga je angažirala u kampanji za novu maskaru iz svoje linije šminke.

No, nesuđeni glumac (njegova je karijera započela i završila s ulogom princa Hansela Lihtenštajnskog u dvije epizode američke TV sapunice “The Royals” iz 2015., u kojoj je glavnu ulogu imala njegova majka) privlači pažnju javnosti i bez reklamnih kampanja i profesionalnih fotografija - jer ima atraktivan odjevni stil.

Damian, naime, obožava kombinirati elegantne i ekstravagantne komade pa trenirku nosi uz svečanu bijelu košulju, a odijelo uz majicu s kapuljačom i tenisice.


ČITAJTE I:

Sin Elizabeth Hurley oduševio u novoj kampanji: U promotivnom videu mazi se s poznatom manekenkom

Sin poznate glumice u mučnoj borbi za nasljedstvo dobio parnicu nad vlastitim djedom

Možete li vjerovati koliko ima godina? Elizabeth ponovno oduševljava svojim izgledom u mikro bikiniju

Koje zelenoplave oči! Nevjerojatna sličnost poznate mame i sina

Linker
19. travanj 2024 15:42