MIHAELA VARGA

PJEVAČICA GRUPE MATRIX KOJA JE IZAZVALA BURU U ŽIVOM ZIDU 'Da mi je netko govorio da ima nešto gore od estrade, ne bih mu vjerovala. Sada znam da ima'

Mihaela Varga, Hrvoje Runtić, arhivska fotografija, 2004. godina
 Jurica Galoić / Hanza Media

Jedna od najvećih priča parlamentarnih izbora 2016. godine je uspjeh koalicija Jedina opcija, okupljene oko Živog zida i bivših Mostovaca koji su osnovali stranku Promijenimo Hrvatsku. Povjerenje im je iskazalo čak 117.208 birača, što je bilo dovoljno za 8 mandata u Saboru.

U izbornom stožeru koalicije, smještenom u hotelu Antunović, nisu stigli ni otvoriti šampanjac, a Živi zid su već potresli ozbiljni problemi. Mnogim članovima stranke nije se svidjelo što se Sinčić, Palfi, Pernar i ekipa goste u poznatom hotelu, dok je credo stranke borba za obespravljene i siromašne građane koji ne mogu ni sanjati buffet kakav se nudi u Antunoviću.

U optužbama su prednjačili Hrvoja Runtić, jedan od supredsjednika Živog zida koji je osvojio mandat u Saboru, i njegova partnerica Mihaela Varga.

Nekoliko dana trajala je 'potraga' za Runtićem, a onda je jedan od supredsjednika Živog zida odlučio prekinuti medijsku šutnju.

Jučer se i Mihaela Varga obratila javnosti preko Facebooka, a ujedno se i prisjetila dana kada su ona i Runtić bili članovi dance skupine Matrix.

'Od 1999. do 2004. godine bila sam aktivna na glazbenoj sceni, iza mene je mnoštvo predivnih uspomena i ponosna sam na svaki korak tog puta. Jedino što mi se danas ne sviđa, kada gledam neke fotografije od prije gotovo dvadeset godina, jest neki od mojih tada modnih “izričaja”, pa im se smijem, baš kako se smijem i modi glazbenika iz 80-ih', napisala je Mihaela Varga na Facebooku.

“Da mi je netko govorio u mojim ranim dvadesetima da ima nešto gore od estrade, ne bih mu vjerovala. No, na pragu četrdesete znam da ima – politika”, stoji u statusu Mihaele Varge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:20