LIČKO-SENJSKI ŽUPAN

DARKO MILINOVIĆ 'Pozivam sve koji hrvatsku domovinu nose u srcu da svoj glas daju Kolindi Grabar-Kitarović'

Darko Milinović (arhiv)
 Ronald Goršić / CROPIX

Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović u petak je pozvao Ličane u domovini i iseljeništvu da u nedjelju na predsjedničkim izborima glasaju za aktualnu predsjednicu i kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar-Kitarović.

"Pozivam Ličane, Hrvatice i Hrvate Ličko-senjske županije i dijaspore te ostale koji Hrvatsku domovinu nose u svom srcu, one koji su i meni dali povjerenje da svoj glas daju za stabilnu, uspješnu nacionalno osviještenu europsku Hrvatsku, za Hrvatsku koja štiti svoje heroje, za Hrvatsku koja se ne boji nacionalnog naboja svog naroda", priopćio je Milinović koji od prije godinu dana više nije član HDZ-a.

Građane je pozvao da u što većem broju izađu na izbore kako bi pokazali da su kao županija bitan politički čimbenik te da nisu mali kako ih "neki žele prikazati".

On će za Grabar-Kitarović glasati jer je, kako tvrdi, funkciju predsjednice države približila hrvatskom narodu, snažno pozicionirala Hrvatsku kao europsku državu i osnažila međunarodni položaj Hrvatske, štitila je i promovirala istinu o Domovinskom ratu te je nekoliko puta posjetila Ličko-senjsku županiju i dala punu potporu njezinoj cjelovitosti i opstojnosti.

Smatra i da je štitila interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, da nije zaboravila Hrvatsku dijasporu, da ima plan za demografski oporavak Hrvatske te da je postala brend po kojem je Hrvatska postala prepoznatljiva u Europi i svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:44