REAKCIJA

HDZ: KOLINDA JE TRIJUMFIRALA 'Smirenošću na Milanovićevu srdžbu i nasrtaje, pozitivnom energijom na agresiju, osmijehom na mrzovolju i nabusitost...'

Kolinda Grabar-Kitarović uoči debate na RTL-u
 Boris Kovačev / CROPIX

Sučeljavanje predsjedničkih kandidata već se satima komentira na društvenim mrežama, a oglasila se i Hrvatska demokratska zajednica koja je, očekivano, proglasila trijumf svoje kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.

- Smirenošću na Milanovićevu srdžbu i nasrtaje, pozitivnom energijom na agresiju, činjenicama na uvrede i brutalnost, osmijehom na mrzovolju i nabusitost, argumentima na bahatost i plitke doskočice…

U najkraćem - Kolinda Grabar-Kitarović trijumfirala je nad kandidatom ljevice! Što je vrijeme odmicalo, Milanović je bio sve grublji, nasilniji, gubio živce… Sve je češće, blago rečeno, nedžentlmenski upadao predsjednici u riječ, prekidao je, nekontrolirano mahao rukama, grčio lice. Nakon nekoliko dana glumljenja „uključivosti“, ponovno je pokazao svoj „karakter“.

Hrvatska predsjednica zabila je efektan gol i napravila veliki iskorak prema novih 5 godina na Pantovčaku - napisali su na svojoj službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:03