NA FACEBOOKU

HDZ O ŠKORI NAKON SUČELJAVANJA 'Traži alibi za poraz, ali pritom nemaštovito kopira već izlizane Milanovićeve i Bernardićeve fore o krađi izbora'

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Hrvatska demokratska zajednica na svojoj se Facebook stranici osvrnula na sučeljavanje predsjedničkih kandidata koje se sinoć održalo na HTV-u. Napisali su kako je to sučeljavanje jasno pokazalo da je njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jedina brana povratku ljevice na Pantovčak, a nastup Miroslava Škore na sučeljavanju ocijenili su neuvjerljivim, lošim i razočaravajućim. Svaki glas za njega, piše HDZ na Facebooku, bačeni je hrvatski glas.

'Sučeljavanje na HTV-u i odlični nastup hrvatske predsjednice jasno su pokazali da je Kolinda Grabar-Kitarović jedina brana povratku ljevice na Pantovčak. I da je svaki glas za, blago rečeno, neuvjerljivog Škoru - bačeni hrvatski glas! Glas koji ide u korist SDP-ova Milanovića. I sam toga svjestan, Škoro je na kraju sučeljavanja, a i danas u Globusu, počeo tražiti alibi za poraz. Očekivano je da on - posebno nakon svoje sinoćnje loše, razočaravajuće predstave - najavljuje da će izgubiti, ali ipak začuđuje da pritom nemaštovito kopira već izlizane Milanovićeve i Bernardićeve fore o „krađi izbora“ ', poručili su iz HDZ-a putem Facebooka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:15