OBAVILI GRAĐANSKU DUŽNOST

KAKO SU GLASALI PREDSJEDNIČKI KANDIDATI Milanovića na izlasku s birališta napao građanin, Grabar-Kitarović imala bliski susret s psom Džekijem

 
 Denis Lovrović / AFP

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović u društvu supruga Jakova u nedjelju prijepodne glasala je u drugom krugu predsjedničkih izbora.

- Danas je dan ponosa, slavi se demokracija. Svaki čovjek je važan i svaki glas je važan. Danas odlučujemo kakvu ćemo Hrvatsku imati idućih pet godina - izjavila je nakon glasanja koje je obavila u Osnovnoj školi Matka Laginje u Zagrebu, prenosi N1.

Grabar-Kitarović, koja se u drugom krugu bori protiv SDP-ovog kandidata Zorana Milanovića, za ovu važnu priliku izabrala je crno žensko odijelo omiljenog brenda Etno butik Mara, koji je poznat po tome što svoje kreacije ukrašava hrvatskim tradicijskim motivima.

Tako se u nedjelju još jednom odlučila za elegantnu kombinaciju s motivima glagoljice na rukavima.

FOTOGALERIJA: Kolinda Grabar-Kitarović na biralištu u Zagrebu

Kolinda Grabar-Kitarović, inače ponosna vlasnica udomljene kujice Kike, ispred birališta poigrala se s Džekijem, ljubimcem jedne gospođe koja je vjerojatno također išla na izbore.

HDZ-ova kandidatkinja psa pasmine shiba inu pokušala je nagovoriti da joj da šapu i da sjedne, a zaigranom četveronošcu se očito itekako svidjela - naime, psić je u jednom trenutku, očito u žaru maženja i igre, skoro srušio Grabar-Kitarović, no vlasnica je brzom reakcijom spriječila da se 'lajna' kojom je njezin ljubimac bio vezan omota oko predsjednice koja je čučnula ne bi li bila što bliže psiću.

Zoran Milanović na svoje biralište u Krajiškoj ulici u Zagrebu je stigao u pratnji supruge Sanje Musić Milanović.

Predsjednički kandidat za drugi krug izbora odjenuo je klasičan tamni kaput strogih linija, a njegova Sanja nosila je elegantni sivi strukirani kaput.

FOTOGALERIJA: Zoran Milanović glasao u drugom krugu predsjedničkih izbora

No njihovo obavljanje građanske dužnosti zasjenio je neugodan incident - naime, Milanovića je ispred birališta izvrijeđao jedan muškarac dovikujući mu da je "lažljivi komunjara".

FOTOGALERIJA: Incident nakon glasanja Zorana Milanovića

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:27