NEZAVISNI KANDIDAT

KOLAKUŠIĆ SE OGLASIO NAKON IZBORNOG DEBAKLA Htio 600.000, osvojio 112.000 glasova: 'Izbori su završeni, građani Hrvatske su rekli svoje...'

 
Mislav Kolakušić
 Boris Kovacev / CROPIX

Nezavisni kandidat na predsjedničkim izborima i hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić osvojio je u prvom krugu 5,87 posto glasova. Kolakušiću je glas dalo gotovo 112 tisuća birača, no to mu ipak nije bilo dovoljno za iznenađenje na izborima, a riječ je i o daleko manjem broju glasova od minimuma, 600.000 glasova, koji je navodio kao svoju ambiciju za nastavak političke karijere.

Kao ni na europskim izborima, Kolakušić ni jučer nije imao svoj stožer, rezultate koje je tijekom večeri objavljivao DIP bivši sudac Trgovačkog suda pratio je u krugu obitelji.

Zato smo prvu reakciju iz njegovog kruga ljudi dobili tek jutros. Na Facebook stranici 'Građani za Mislava Kolakušića', koja se povezuje s ovim hrvatskim europarlamentarcem, objavljena je zahvala svim građanima koji su dijelili njegove objave, skupljali potpise i promatrali izborni proces.

"Izbori su završeni, građani Hrvatske su rekli svoje", stoji u objavi.

"Vi ste svojim djelom pokazali da istinski želite promjene u Hrvatskoj i zato velika hvala. Svim biračima obratit ćemo se u posebnoj objavi", stoji na Facebook stranici 'Građani za Mislava Kolakušića'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:02