PODBADANJA PROTUKANDIDATA

'NEKA KOLINDINA NUMEROLOGINJA IZABERE NEKI SRETNIJI DATUM' I Škoro razočaran predsjedničinim odbijanjem sučeljavanja: 'Uvijek može poslati Plenkovića'

 
Miroslav Škoro u Rijeci
 Matija Djanješić / CROPIX

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja za drugi mandat Kolinda Grabar-Kitarović danas je odgovorila na prozivke protukandidata Zorana Milanovića i Miroslava Škore zbog činjenice da se s njima ne želi sučeliti prije prvog kruga predsjedničkih izbora.

Samo nekoliko sati poslije, Miroslav Škoro odlučio je odgovoriti aktualnoj predsjednici putem Facebooka.

"Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković", napisao je Škoro.

Podsjetimo, SDP-ov kandidat za predsjednika Zoran Milanović danas ju je optužio da "kukavički izbjegava sučeljavanje", nakon što ovoga tjedna odbila pozive televizijskih kuća Nove TV, RTL-a i N1 na sučeljavanje predsjedničkih kandidata.

"U svim demokratskim zemljama sučeljavanja kandidata sastavni su dio predizborne kampanje, a Hrvatska tu nije iznimka. I bivši predsjednici Stjepan Mesić i Ivo Josipović nisu izbjegavali sučeljavanja s protukandidatima", izjavio je u Donjem Lapcu Milanović.

"Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe" napisala je predsjednička kandidatkinja Grabar-Kitarović na svom Twitter profilu.

Recite ljudima u kojim bi se područjima angažirali, s kojim inicijativama ili prijedlozima politika, koji su vaši društveni i državni prioriteti, dodatno je napisala na svom Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:45