PREDSJEDNIK SRBIJE

VIDEO: VUČIĆ PRIMIO DJECU IZ HRVATSKE PA NOVINARIMA OTKRIO KADA ĆE ČESTITATI MILANOVIĆU 'Tako to rade pristojni ljudi...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.01.2020. u 11:46

Mostar, 060318.
Trilateralni sastanak na kojem su sudjelovali predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarovic, predsjednik Srbije Aleksandar Vucic, predsjedavajuci Presjednistva BiH Dragan Covic i clanovi Mladen Ivanic i Bakir Izetbegovic.
Na fotografiji: Aleksandar Vucic.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / HANZA MEDIA

Aleksandar Vučić

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će novoizabranom predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, kada budu proglašeni službeni rezultati izbora, poslati telegram sa sadržajem: "Čestitam vam na izboru za predsjednika Republike Hrvatske", jer tako rade pristojni ljudi, javlja N1.

Vučić je novinarima, poslije susreta sa srpskom djecom iz Hrvatske koja su u Beograd došla na proslavu Božića, rekao da je, povodom raznih uvreda koje su dolazile iz Hrvatske tijekom izborne kampanje na njegov i račun Srbije, rekao da je sebe natjerao da šuti i ni riječ ne kaže, te da reagira samo još većim radom.

"Uvrede od toga da je Srbija šaka jada, da sam ja ratni kabadahija, da je Srbija slaba za Hrvatsku", istaknuo je on i dodao da "Hrvatskoj želi svako dobro, ali da isto tako želi i Srbiji da uvijek ima dvostruko veći gospodarski rast od te države".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo