MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan se zapošljavaju dostavljači, hostese i prodavači

Portal MojPosao i ovaj tjedan donosi oglase za posao
Ilustracija
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Salon namještaja KLEK Interijeri je u aktivnoj potrazi za Radnikom u proizvodnji namještaja/Dostavljačem (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva dostavu robe do kupaca, utovar i istovar robe, timski rad sa skladištem i prodajom te sklapanje namještaja. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati važeću vozačku dozvolu B kategorije, a prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama je dobrodošlo. Oglas ostaje aktivan do 25. kolovoza.

Od osnutka u Nizozemskoj 2000. godine, OTTO Work Force izrastao je u najveću organizaciju za zapošljavanje u Europi. Kroz kompaniju je zaposleno preko 15,000 radnika, uglavnom u Nizozemskoj, Njemačkoj i Poljskoj. Kompanija traži pojačanje na poziciji Recruitment Specialist (m/ž), a idealan kandidat posjeduje barem jednu godinu radnog iskustva u zapošljavanju, odlično poznaje engleski jezik i svoj rad organizira prema jasno postavljenim prioritetima.

Valzor, savjetodavna tvrtka koja se bavi pružanjem visokostručnih usluga financijskog, poslovnog i poreznog savjetovanja zapošljava Ovlaštenog revizora (m/ž) s minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva i licencom za obavljanje djelatnosti ovlaštenog revizora. Novom kolegi nude posao u uspješnom poduzeću, široku bazu kvalitetnih klijenata, poticajnu plaću, godišnje bonuse te isplatu božićnice i regresa za godišnji odmor. Javi im se do 26. kolovoza.

Interigre d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu internacionalne grupacije za igre na sreću Novo Swiss AG sa sjedištem u Švicarskoj. U Republici Hrvatskoj posluju više od 15 godina, a trenutno imaju 84 automat kluba, 3 casina i 90 kladionica, što ih čini najvećim koncesionarom za igre na sreću. Glavni aduti po kojima se ističu kao poslodavac su briga za radnike, što uključuje usavršavanje, edukacije i osobni razvoj u ugodnoj radnoj atmosferi. U to se možeš i sam uvjeriti prijavom na oglas za poziciju: Hostesa/Operater u automat klubu (m/ž) do 26. kolovoza.

Modna kuća MONA je kompanija koja postoji već 30 godina i bavi se dizajniranjem i prodajom kožne galanterije i kožne i tekstilne konfekcije visokog kvaliteta. Ukoliko voliš raditi s ljudima, odgovara ti dinamičan posao i oduvijek te interesira svijet mode, do 1. rujna prijavi se za radno mjesto Voditelj prodavaonice (m/ž) u Splitu. Uz stimulativna primanja, nude ti organizirane obuke, rad u dinamičnom okruženju i mogućnost napredovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:46