NEVINA U LUDNICI

Drage cure, slušajte biskupa i čuvajte djevičanstvo kao zjenicu oka svoga!

 Shutterstock

Jeste li se ikad zapitali zašto jedva da ima muških prostitutki? Zato što se žene snalaze diskretno. Jedan kolega mi je u totalnom bedu: sve mu je teže nakon večernje smjene krenuti doma. Panično se boji da će ga u mraku, u onom neosvijetljenom dijelu od tramvajske stanice do ulaza u zgradu, spopasti kakva ženska. “Svaki muškarac u dubini duše sanja da ga žena siluje”, zajebava ga drugi. Ali ne, jednom susjedu se baš to dogodilo, kad se kasno vraćao s koncerta u Močvari.

Čak joj je džentlmenski otvorio vrata. Pokušao je vikati, ali su se susjedi pravili da ne čuju. Silovala ga je odmah tu, na stubištu.

Seksualna revolucija hara već dugo. Hrvatske žene otvoreno izražavaju svoju seksualnost, picajzlasto biraju i obijesno mijenjaju partnere, zahtijevajući sve više i više. Masu brakova propada, tvrde stručnjaci, jer muževi nakon cjelodnevnog rmbačenja u liberalnom kronokapitalizmu nisu u stanju zadovoljiti svoje drage. Majke napuštaju djecu da bi se odale razvratu. Osim mlađih sportskih tipova, na cijeni su i oni sa sjedinama i pivskim trbuščićem, za dame delikatnijeg ukusa. “Ja ti ne volim piletinu”, namiguje moja Sandra. Razvela se odavno. “Zašto bih ja njemu nosila čarape i podsjećala ga kad da sinu čestita rođendan, kad mogu imati seks bez te gnjavaže? Nek mu pegla mater”, skroz je bešćutna.

Da, raskalašene žene masovno se prepuštaju sirovim strastima, zanemarujući obiteljske i radne obaveze. Dečki nam obnoć mole krunice, obdan paleći svijeće po crkvama u slavu Gospe i svetinja Domovinskog rata, ali one… Kako su nekoć dečki sjedili za mračnim šankovima, po čitave dane gledali nogomet, visili po kladionicama ili bezveze ostajali na poslu samo da ne dođu doma gdje klinci vrište a žena zvoca, e tako vam danas rade žene, s tom razlikom da se one odaju seksu. Oralnom, analnom, svakakvom.

I naravno da su onda o tom gorućem problemu suvremene Hrvatske progovorili biskupi. Istaknuli su ga među najgora zla ovoga doba, odmah uz bešćutno izrabljivanje radnika i s tim povezanu demografsku smrt Hrvatske.

“Svaka je žena velika kada poštuje svoje dostojanstvo, ženstvenost i predbračno djevičanstvo”, oprezno je progovorio đakovačko-osječki biskup Đuro Hranić. Zašto je to bitno? “Zato što rađa dijete, štiti život, zato što je odgojiteljica - u službi života.” Jasno. Kad rađate dijete, kad odgajate dijete, što vam je najvažnije? Dječji vrtić, puna plaća za porodiljni, siguran posao, 100-postotna uključenost muža i oca djeteta, koji s dijeli s vama porodiljni i uzima bolovanje kad se dijete razboli, da vaš posao ne bi patio više?

Ma jok. Najvažnije je da poštujete svoje dostojanstvo, ženstvenost i - predbračno djevičanstvo. Jer kad rodite, što vam ima biti važnije od predbračnog djevičanstva!?

Korak dalje otišao je sisački biskup Košić. “Sigurno je da su kroz povijest mnoge žene trpjele neravnopravnost s muškarcima i to treba ispraviti”, poručio je suosjećajno. O! Na Kaptolu ga već zadirkuju da je feminist. Da, nepravdu treba ispraviti, kaže biskup. Ali ne tako da žene zamijene i istisnu muškarce, to ne! “Mnogo toga one mogu dobro obavljati jednako kao i muškarci, ali neke su mogućnosti pridržane samo muškarcima, druge samo ženama. Na primjer, samo žene rađaju i to će tako ostati do kraja svijeta”, poučio nas je.

Zašto je to važno? Netko je počeo brkati stvari pa poziva svećenike da rađaju, jer nam je usfalilo djece? Muškarci su digli demonstracije i traže pravo da rađaju?

Dragi naši biskupi, ne dajte se vi smesti! Bedasti puk ne vidi logike u vašim riječima, ali uz Božju pomoć već će progledati. Sigurno imate niz drugih korisnih savjeta za žene, recimo kako se nositi s bolnom mjesečnicom. Ne vidim razloga da čekate iduću Veliku Gospu da te mudrosti podijelite s nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:14