PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Konačno se odvažila

Dosadio joj stari imidž: Emily Ratajkowski iznenadila promjenom boje kose, više nije brineta

Lude boje i frizure joj nisu strane, ali one su većinom bile privremene jer se oslanjala na perike. No, manekenka se očito zaželjela nečeg novog pa je počela od kose, baš kao i mnoge žene.

Iako je godinama bila vjerna smeđoj boji kose, glumica i model Emily Ratajkowski ipak je shvatila da se "plavuše bolje zabavljaju" pa je nakon karantene požurila k frizeru na promjenu boje. Kestenjastu smeđu zamijenila je medeno-plavom bojom s tamnim korijenom kose.

Iako joj ova boja, moramo priznati, jako dobro stoji, neki njezini fanovi nisu zadovoljni novom Emily.

"Ofarbaj se u smeđe, ovo nisi ti", "Vrati se u svoju prirodnu boju", bili su neki od komentara razočaranih pratitelja. No, neki su joj pohvalili novu boju kose i rekli kako njoj sve stoji.

Inače, Emily je od 2018. ambasadorica brenda Kerastase pa je novu boju dobila zahvaljujući suradnji s ovim brendom i njihovim frizerima. "Ovo smo planirali mjesecima i sada smo konačno to i napravili", rekla je Rosa Carrico, globalna predsjednica Kerastasea.

Promo
Uz Kerastase Blond Absolu, njezina kosa ima najbolju njegu.

Postati plavuša je nešto o čemu je Emily dugo maštala, ali se bojala negativnih posljedica koje bi to moglo imati za kvalitetu njezine kose. No, bila je potpuno uvjerena da će njezina posvijetljena kosa biti u odličnim rukama, nakon što je Kérastase lansirao svoju prvu liniju, eksluzivno za njegu posvijetljene kose - Blond Absolu. Također, njezino će lice biti i zaštitno lice kampanje Blond Absolu u siječnju 2021 godine.

Kosa je ogledalo unutarnje snage

Manekenki promjene frizura nisu strane, iako su one privremene jer se najčešće oslanja na perike i ekstenzije pa možemo reći da joj je ova promjena do sada najekstremnija.

Emily Ratajkowski (emrata / 20.03.2020),Image: 509105688, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Smeđa boja je "njezina" boja, no i plava joj odlično stoji.

"Kosa je jako važan dio mojeg izražavanja. Volim osjećaj čiste, teksturirane, prirodne kose jer me instantno čini samopouzdanijom. Kosa je ogledalo moje unutarnje snage. Nije samo ukras nego način kako se najbolje mogu predstaviti svijetu. Mislim da to vrijedi za sve žene jer u kosi postoji nevjerojatna snaga, a žene promjenom frizure mogu odlučiti tko žele biti", rekla je Emily.

Čitajte i:

Antonija Blaće se priprema za slavlje, a već ima najpoželjniju frizuru sezone

Helena Minić Matanić odlučila se na novu boju kose koja pristaje njenom snažnom temperamentu

Mia Dimšić napravila hrabar rez iako se šiša samo dva puta godišnje

Više ne izgleda ovako: Danijela Dvornik izgleda sjajno, ova boja kose baš ju je pomladila

Linker
20. travanj 2024 08:04