OSMO IZDANJE

FOTO: SENZUALNIM I EROTIČNIM IZVEDBAMA POČEO ŠIBENIK DANCE FESTIVAL Publiku oduševili plesači, a nastupila je i kraljica estrade Jelena Rozga

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.07.2018. u 00:00

Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

 

Erotičnim baletom ‘Carmen’ u vrhunskoj izvedbi Nacionalnog Baleta iz Pečuha, devetominutnim duetom Igora Kirova ‘If I can’ iz predstave ‘Connect’ i  majstorskim djelom ‘The Edge’ u produkciji baleta HNK Split, na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila u ponedjeljak je otvoreno osmo izdanje Šibenik Dance Festivala.

Ipak, kako javlja Šibenski portal, ono što je veći dio publike ostavilo bez teksta nije bio moderni ples na najljepšoj pozornici Jadrana već nastup kraljice estrade Jelene Rozge koja je izvela nekoliko starijih i svima dobro znanih pjesama.

Da je ples njezina velika strast i ljubav znaju mnogi,  isto kao i da je Rozga rado viđen gost u publici na Šibenik Dance Festivalu.

Jelena je samo za ovu prigodu pripremila poseban nastup u acoustic aranžmanu te je nastupila između dva plesna dijela večeri.

Šibenik Dance Festival traje do 28. srpnja, a i ovog puta četiri najatraktivnije lokacije grada Šibenika - Trg Republike Hrvatske pored katedrale sv. Jakova, Tvrđava Sv.Mihovila, Tvrđava Barone, te Hrvatsko narodno kazalište - postaju pozornica za mnoge plesače, koreografe i plesne ansamble.

Ovogodišnje izdanje Šibenskog plesnog festivala je pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Šibenika Željka Burića koji je pozdravio okupljena, a osim njega na Tvrđavi su bili i brojni drugi istaknuti ljudi iz javnog i političkog života grada.

FOTOGALERIJA: Šibenik Dance Festival

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo