SLIKARSKI IZLAZAK

Popularni trend sa zapada dolazi u Zagreb - slikarske radionice u sklopu noćnog izlaska

 Promo / Promo
Posredstvom Europskog Poslovnog Kluba, a u suradnji s ugostiteljskim objektom History & Village u Tkalčićevoj ulici 19. će se svibnja s početkom u 19 sati po prvi puta u Zagrebu održati SLIKArski Izlazak.

Svi gladni novih sadržaja na domaćoj sceni napokon su došli na svoje: spoj izlaska i kulturnog uzdizanja, izuzetno popularna kombinacija glazbe, druženja i slikanja garancija je dobre zabave u srcu našeg glavnog grada.

Europski Poslovni Klub u suradnji s ugostiteljskim objektom History & Village prepoznao je trend koji osvaja mlade (ali i one nešto starije) širom zapadnog svijeta. U Zagrebu taj se trend predstavlja domaćoj publici sljedećeg četvrtka s početkom u 19 sati.

Pod budnim umjetničkim okom akademske slikarice Jasike Vuco Češnovar zainteresirani polaznici imat će prilike sudjelovati na kombinaciji slikarske radionice i standardnog izlaska u prostorima ugostiteljskog objekta History & Village.

Svaki od polaznika imat će na raspolaganju svoje slikarsko platno, kistove, boje, štafelaje i pregaču kako bi u sklopu noćnog izlaska mogli stvoriti svoje vlastito umjetničko djelo!

Marko Erdeljac, predsjednik Europskog Poslovnog Kluba, tim je povodom izjavio: 'Na inicijativnu naših inozemnih partnera u Zagrebu počinjemo s podizanjem razine svijesti društva o važnosti umjetnosti u svakodnevnom životu. Da bi postigli taj cilj odlučili smo predstaviti javnosti novi način zabave na našim prostorima: SLIKArske Izlaske. Mladi diljem zapada u svojim noćnim izlascima uvijek traže nešto novo i zanimljivo. Tržište je zasićeno standardnom ponudom stoga je inovacija od ključne važnosti u borbi za klijentima. U skladu s tim prepoznali smo mogućnost penetracije domaćeg tržišta s ovom kombinacijom standardnog noćnog izlaska i slikarske radionice. Tako povezujemo mlade željne dobre zabave i društva s mogućnošću učenja i stvaranja dodatne vrijednosti.'

Na prvom SLIKArskom Izlasku akademska umjetnica Vuco Češnovar će učiti polaznike slikati poznatu sliku 'Lopoči' Claudea Moneta.

Više o svemu saznajte na stranicama događaja ili Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:33